Edison Awards er et sett på 16 priser på områder som teknologisk innovasjon, ny produkt- og serviceutvikling, markedsføring og menneskesentrert design. Edison Awards er noen ganger referert til som "The Oscars of Innovation" og er gitt årlig av Edison Universe, en ideell organisasjon dedikert til å fremme innovatører.  Prisene er oppkalt etter innovatør Thomas Alva Edison (1847-1931) og symboliserer utholdenhet og fortreffelighet i innovasjon personifisert av ham. Og hvilket land dominerte årets priser som ble utdelt tidligere denne måneden: Selvsagt Israel, som tok syv medaljer. Se reportasjen fra Israelsk TV her.

Edison Awards er et sett på 16 priser på områder som teknologisk innovasjon, ny produkt- og serviceutvikling, markedsføring og menneskesentrert design. Edison Awards er noen ganger referert til som “The Oscars of Innovation” og er gitt årlig av Edison Universe, en ideell organisasjon dedikert til å fremme innovatører.

 Prisene er oppkalt etter innovatør Thomas Alva Edison (1847-1931) og symboliserer utholdenhet og fortreffelighet i innovasjon personifisert av ham. Og hvilket land dominerte årets priser som ble utdelt tidligere denne måneden: Selvsagt Israel, som tok syv medaljer.

Se reportasjen fra Israelsk TV her.