Sommeren er kommet og det er tid for sommermøte i Norsk Israelsk Handelskammer. I år finner det sted 31.mai kl. 18.00 på vanlig sted i Oscarsgate 27, Oslo – Oslo International House. Dr.Shmuel UR og israelsk ambassadør Raphael Schutz vil være hoved talerne. Dessuten vil selvsagt handelskammerets leder Willy David Ekre (bilde) si noen ord. Temaene for de to talerne vil være «The benefit of patents», og «Utviklingen i forholdet mellom Norge og Israel innen handel og samarbeid”. Dessuten blir det musikkinnslag ved Adelheid Hassenknopf og Per Fillip Løkken. Det hele starter med en aperitiff i en av Oslos flotteste hager. Som vanlig blir årets Hederspris delt ut, og etter programmet blir det servering av god mat og vin. Ledelsen av Handelskammeret ønsker påmelding innen 28.mai, av hensyn til bestilling av mat og drikke, og med hensyn til sikkerhet. Egenandel medlemmer: kr 250,- betales til kontonummer 7032.06.10948 eller Vipps 20389. Egenandel ikke medlem: kr 325,- betales til kontonummer 7032.06.10 eller på vipps. Påmelding på mail til post@nihk.org; eller på SMS til; Willy David Ekre 92233391.

Sommeren er kommet og det er tid for sommermøte i Norsk Israelsk Handelskammer. I år finner det sted 31.mai kl. 18.00 på vanlig sted i Oscarsgate 27, Oslo – Oslo International House. Dr.Shmuel UR og israelsk ambassadør Raphael Schutz vil være hoved talerne. Dessuten vil selvsagt handelskammerets leder Willy David Ekre (bilde) si noen ord.

Temaene for de to talerne vil være «The benefit of patents», og «Utviklingen i forholdet mellom Norge og Israel innen handel og samarbeid”. Dessuten blir det musikkinnslag ved Adelheid Hassenknopf og Per Fillip Løkken. Det hele starter med en aperitiff i en av Oslos flotteste hager.

Som vanlig blir årets Hederspris delt ut, og etter programmet blir det servering av god mat og vin.

Ledelsen av Handelskammeret ønsker påmelding innen 28.mai, av hensyn til bestilling av mat og drikke, og med hensyn til sikkerhet. Egenandel medlemmer: kr 250,- betales til kontonummer 7032.06.10948 eller Vipps 20389. Egenandel ikke medlem: kr 325,- betales til kontonummer 7032.06.10 eller på vipps. Påmelding på mail til post@nihk.org; eller på SMS til; Willy David Ekre 92233391.