Israelernes evne til å gjøre nyttige oppfinnelser ved hjelp av høyteknologi har gjort Israel til et av verdens ledende høyteknologiland. Og alle deltar, uansett alder. De to tenåringene, Gilad og Neta Drori, som for øvrig er tvillinger, presenterte sine funn på Young Engineer Conference i Israels Technion universitet. Den kan bidra til å gjøre skogbranner til et fenomen fra fortiden. Se presentasjonen av oppfinnelsen her   I 

Israelernes evne til å gjøre nyttige oppfinnelser ved hjelp av høyteknologi har gjort Israel til et av verdens ledende høyteknologiland. Og alle deltar, uansett alder. De to tenåringene, Gilad og Neta Drori, som for øvrig er tvillinger, presenterte sine funn på Young Engineer Conference i Israels Technion universitet. Den kan bidra til å gjøre skogbranner til et fenomen fra fortiden.

Se presentasjonen av oppfinnelsen her