Det israelske firmaet Together har annonsert at datterselskapet Globus Pharma, som spesialiserer seg på den medisinske cannabissektoren, har inngått en intensjonsavtale om å selge medisinsk cannabis eller olje til et kanadisk selskap med lisens til å vokse, produsere og importere medisinsk cannabis til Canada. I henhold til avtalen vil det kanadiske selskapet kjøpe fra Globus 50 tonn tørkeblomstrer av cannabis hvert år eller fem tonn medisinsk cannabisolje (tilsvarende mengde til 50 tonn blomstrer). De to selskapene vil også samarbeide innen FoU og fremme teknologier i den medisinske cannabis-sektoren. Fra datoen for underskrivelsen av avtalen anslår partene at salgsinntektene vil utgjøre mellom 3,17 og 4,7 US-dollar per gram. Partene har til hensikt å inngå en detaljert avtale så snart som mulig, noe som vil fastsette prisen på salget av de ulike cannabisproduktene i henhold til prisene på det kanadiske markedet ved undertegnelsen. Globus planlegger å gi det kanadiske selskapet medisinsk cannabis fra gårder i Israel som er underlagt en eksporttillatelse for medisinsk cannabis, eller fra sin gård i et oversjøisk land, som har en eksportavtale med Canada. Det kanadiske selskapet søker for øyeblikket om lisens til å markedsføre og selge medisinske cannabisprodukter i Canada og i utlandet, og ifølge informasjonen til Globus forventer det at motta lisensen innen fire til fem måneder. Denne siste avtalen kommer i tillegg til Globus Pharmas eksisterende salgsavtaler for 25 tonn i året med et tysk selskap og en salgsavtale på tre tonn i året med et annet kanadisk selskap. Together rapporterte også nylig at selskapet arbeider for å etablere opptil 25 dekar drivhus i et land utenfor Israel i et prosjekt som vil bli selvfinansiert. "Vi fortsetter å jobbe for å sette opp en infrastruktur for våre forretningsaktiviteter for å realisere den store kunnskapen og erfaringen vi har i voksende medisinsk cannabis. Dette er gjennom å produsere og selge landbruksprodukter og dets produkter i Israel og i utlandet, og med den hensikt å levere medisinske cannabisprodukter til det raskt voksende verdensmarkedet som er verdt titall milliarder dollar årlig," sier Globus Pharma grunnlegger Nissim Bracha. "Denne avtalen inngår i andre eksisterende salgsavtaler i Canada og Tyskland, som utgjør samlet om lag 30 tonn. Disse avtalene sikrer at inntekter og kontantstrømmer ikke er avhengige av eksportgodkjenning fra Staten Israel», legger han til. Han fortsatte: "Med tanke på markedsavtalen og forberedelsene til å sette opp en gård for å dyrke plantene og en avansert fabrikk for bearbeiding av landbruksprodukter, mener vi at med mottak av nødvendig markedsføring og eksport godkjenning i Israel og i utlandet, at vi kan skape stor verdi for våre aksjonærer." "Vi er glade for å se fremdriften i operasjonsselskapet rundt om i verden og betydningen av samarbeidsavtalen som ble signert med det kanadiske selskapet. Selskapets strategi fortsetter å være basert på distribusjon av flere voksende steder som vil gjøre oss i fremtiden til en effektiv og viktig rørledning for å levere medisinsk cannabis, samtidig som vi reduserer å være fokusert på ett sted og avhengighet» sier Togethers grunnlegger og administrerende direktør Arik Filstein.

Det israelske firmaet Together har annonsert at datterselskapet Globus Pharma, som spesialiserer seg på den medisinske cannabissektoren, har inngått en intensjonsavtale om å selge medisinsk cannabis eller olje til et kanadisk selskap med lisens til å vokse, produsere og importere medisinsk cannabis til Canada.

I henhold til avtalen vil det kanadiske selskapet kjøpe fra Globus 50 tonn tørkeblomstrer av cannabis hvert år eller fem tonn medisinsk cannabisolje (tilsvarende mengde til 50 tonn blomstrer). De to selskapene vil også samarbeide innen FoU og fremme teknologier i den medisinske cannabis-sektoren.

Fra datoen for underskrivelsen av avtalen anslår partene at salgsinntektene vil utgjøre mellom 3,17 og 4,7 US-dollar per gram. Partene har til hensikt å inngå en detaljert avtale så snart som mulig, noe som vil fastsette prisen på salget av de ulike cannabisproduktene i henhold til prisene på det kanadiske markedet ved undertegnelsen.

Globus planlegger å gi det kanadiske selskapet medisinsk cannabis fra gårder i Israel som er underlagt en eksporttillatelse for medisinsk cannabis, eller fra sin gård i et oversjøisk land, som har en eksportavtale med Canada. Det kanadiske selskapet søker for øyeblikket om lisens til å markedsføre og selge medisinske cannabisprodukter i Canada og i utlandet, og ifølge informasjonen til Globus forventer det at motta lisensen innen fire til fem måneder.

Denne siste avtalen kommer i tillegg til Globus Pharmas eksisterende salgsavtaler for 25 tonn i året med et tysk selskap og en salgsavtale på tre tonn i året med et annet kanadisk selskap. Together rapporterte også nylig at selskapet arbeider for å etablere opptil 25 dekar drivhus i et land utenfor Israel i et prosjekt som vil bli selvfinansiert.

“Vi fortsetter å jobbe for å sette opp en infrastruktur for våre forretningsaktiviteter for å realisere den store kunnskapen og erfaringen vi har i voksende medisinsk cannabis. Dette er gjennom å produsere og selge landbruksprodukter og dets produkter i Israel og i utlandet, og med den hensikt å levere medisinske cannabisprodukter til det raskt voksende verdensmarkedet som er verdt titall milliarder dollar årlig,” sier Globus Pharma grunnlegger Nissim Bracha.

“Denne avtalen inngår i andre eksisterende salgsavtaler i Canada og Tyskland, som utgjør samlet om lag 30 tonn. Disse avtalene sikrer at inntekter og kontantstrømmer ikke er avhengige av eksportgodkjenning fra Staten Israel», legger han til.

Han fortsatte: “Med tanke på markedsavtalen og forberedelsene til å sette opp en gård for å dyrke plantene og en avansert fabrikk for bearbeiding av landbruksprodukter, mener vi at med mottak av nødvendig markedsføring og eksport godkjenning i Israel og i utlandet, at vi kan skape stor verdi for våre aksjonærer.”

“Vi er glade for å se fremdriften i operasjonsselskapet rundt om i verden og betydningen av samarbeidsavtalen som ble signert med det kanadiske selskapet. Selskapets strategi fortsetter å være basert på distribusjon av flere voksende steder som vil gjøre oss i fremtiden til en effektiv og viktig rørledning for å levere medisinsk cannabis, samtidig som vi reduserer å være fokusert på ett sted og avhengighet» sier Togethers grunnlegger og administrerende direktør Arik Filstein.