Hvert år arrangerer Israel en utstilling i Arava-ørkenen som viser nasjonens siste landbruksforbedringer. Arava-ørkenen er en varm, tørr stripe av land mellom Dødehavet og Rødehavet. Hvordan ble denne ugjestmilde eksistensen av ørkenland hjem til over 60% av Israels produserte eksport og vært for den årlige Arava Agricultural Exhibition?  Takket være dryppvanningsanlegget, en israelsk oppfinnelse utviklet på 1960-tallet, har ørkenen virkelig blitt levende i Arava. Se noen av oppfinnelsene presentert av en israelsk komiker her.

Hvert år arrangerer Israel en utstilling i Arava-ørkenen som viser nasjonens siste landbruksforbedringer. Arava-ørkenen er en varm, tørr stripe av land mellom Dødehavet og Rødehavet. Hvordan ble denne ugjestmilde eksistensen av ørkenland hjem til over 60% av Israels produserte eksport og vært for den årlige Arava Agricultural Exhibition?

 Takket være dryppvanningsanlegget, en israelsk oppfinnelse utviklet på 1960-tallet, har ørkenen virkelig blitt levende i Arava.

Se noen av oppfinnelsene presentert av en israelsk komiker her.