En israelsk dansegruppe har tatt felles tredjeplass i verdens største studentdansekonkurranse, Young America Grand Prix holdt på Lincoln Center for Performing Arts i New York, skriver Israel Hayom. y, basert i Even Yehuda i det sentrale Israel, fikk tredje plass med New Yorks Ellison Ballet Professional Training Program. Den israelske troppen utførte sin versjon av den berømte israelske koreografens Ohad Naharin's "Max." Du kan se den her, utført av en annen dansegruppe, Batsheva Dance Comapni. Den israelske gruppen fikk utføre sin forstilling under den avsluttende gallaforestillingen, skriver Israel Hayom. Noen av dommerne sa at de israelske danserne representerte "neste generasjon på den israelske dansescenen. Konkurransen markerte tredje gang Unison Dance Academy har kvalifisert seg til finalen i den prestisjetunge konkurransen, som inkluderer ballett og moderne dansestiler, og er åpen for studenter i alderen 9 til 19 fra hele verden. Dette er dansen de fremførte Og her er gruppen i aksjon  

En israelsk dansegruppe har tatt felles tredjeplass i verdens største studentdansekonkurranse, Young America Grand Prix holdt på Lincoln Center for Performing Arts i New York, skriver Israel Hayom. y, basert i Even Yehuda i det sentrale Israel, fikk tredje plass med New Yorks Ellison Ballet Professional Training Program.

Den israelske troppen utførte sin versjon av den berømte israelske koreografens Ohad Naharin’s “Max.” Du kan se den her, utført av en annen dansegruppe, Batsheva Dance Comapni.

Den israelske gruppen fikk utføre sin forstilling under den avsluttende gallaforestillingen, skriver Israel Hayom. Noen av dommerne sa at de israelske danserne representerte “neste generasjon på den israelske dansescenen.

Konkurransen markerte tredje gang Unison Dance Academy har kvalifisert seg til finalen i den prestisjetunge konkurransen, som inkluderer ballett og moderne dansestiler, og er åpen for studenter i alderen 9 til 19 fra hele verden.

Dette er dansen de fremførte

Og her er gruppen i aksjon