Israel har undertegnet det nest største antallet datasikkerhetsavtaler internasjonalt, ifølge en rapport fra New York dataselskapet CB Insights, skriver organisasjonen United With Israel. Imponerende av et lite land som kun har verdens 100. største befolkning, mener organisasjonen. Bare selskaper fra USA undertegnet samlet flere datasikkerhetsavtaler enn lille Israel. 69 prosent av alle globale avtaler mellom 2013 og 2017 ble undertegnet av et amerikansk firma. Israel klarte å hente andreplass med 7 prosent, foran Storbritannia med 6 prosent, Canada med 3 prosent og Kina med 2 prosent, ifølge rapporten. I rapporten fra ser dataselskapet CB Insights på hvilke nystartede selskap som har best potensiale. De nevner 29 firmaer. Seks av dem kommer fra Israel. De israelske firmaene er: BioCatch, en oppstart ved bruk av atferds- og fysiologiske parametere for å oppdage og forhindre svindel; Aqua Security, som sikrer virtuelle containermiljøer, og bidrar til å overlappe DevOps og IT-sikkerhet; IRONSCALES, som produserer anti-phishing-teknologier; D-ID, som beskytter brukerens ansikter fra uautoriserte, automatiserte ansiktsgjenkjenningsteknologier; Minerva Labs, som bekjemper skadelig programvare, og Cylus, som hjelper jernbaneselskaper å oppdage og forhindre cyberangrep i sitt operative nettverk. Israel har utviklet avanserte sikkerhetsprotokoller, da cyberangrep på Israel har økt eksponentielt de siste fire årene, og når opptil to millioner angrep mot viktig israelsk infrastruktur på daglig basis. Israel regnes som et ledende cyber-sikkerhets kraftverk. Stigningen som en av verdens ledere innen nettverkssikkerhet har blitt styrket av samarbeid mellom militær, regjeringen, utdanningen og privat sektor, et nivå av partnerskap som er uovertruffen i den vestlige verden, skriver United With Israel.  

Israel har undertegnet det nest største antallet datasikkerhetsavtaler internasjonalt, ifølge en rapport fra New York dataselskapet CB Insights, skriver organisasjonen United With Israel. Imponerende av et lite land som kun har verdens 100. største befolkning, mener organisasjonen.

Bare selskaper fra USA undertegnet samlet flere datasikkerhetsavtaler enn lille Israel. 69 prosent av alle globale avtaler mellom 2013 og 2017 ble undertegnet av et amerikansk firma. Israel klarte å hente andreplass med 7 prosent, foran Storbritannia med 6 prosent, Canada med 3 prosent og Kina med 2 prosent, ifølge rapporten.

I rapporten fra ser dataselskapet CB Insights på hvilke nystartede selskap som har best potensiale. De nevner 29 firmaer. Seks av dem kommer fra Israel.

De israelske firmaene er: BioCatch, en oppstart ved bruk av atferds- og fysiologiske parametere for å oppdage og forhindre svindel; Aqua Security, som sikrer virtuelle containermiljøer, og bidrar til å overlappe DevOps og IT-sikkerhet; IRONSCALES, som produserer anti-phishing-teknologier; D-ID, som beskytter brukerens ansikter fra uautoriserte, automatiserte ansiktsgjenkjenningsteknologier; Minerva Labs, som bekjemper skadelig programvare, og Cylus, som hjelper jernbaneselskaper å oppdage og forhindre cyberangrep i sitt operative nettverk.

Israel har utviklet avanserte sikkerhetsprotokoller, da cyberangrep på Israel har økt eksponentielt de siste fire årene, og når opptil to millioner angrep mot viktig israelsk infrastruktur på daglig basis.

Israel regnes som et ledende cyber-sikkerhets kraftverk. Stigningen som en av verdens ledere innen nettverkssikkerhet har blitt styrket av samarbeid mellom militær, regjeringen, utdanningen og privat sektor, et nivå av partnerskap som er uovertruffen i den vestlige verden, skriver United With Israel.