Fottøyselskapet Nike har nylig kjøpt et israelsk oppstartfirma som er banebrytende i teknologi som kan forandre online skoshopping opplevelse, skriver United With Israel. Mens Israel fortsatt er en toppdestinasjon for teknologiske giganter som Intel og Motorola som søker talent og innovasjon, ser det ut til at ledere i andre næringer også har kommet og banket på, skriver organisasjonen. Sportssko og klær-gigant Nike, for eksempel, har nettopp kjøpt Invertex, et Tel Aviv-basert datavisningsfirma som utvikler skann-til-passende shoppingplattformer. Moteteknologifirmaet lanserte nylig ScanMat, en 3D-skanningsenhet som bruker dyp læring for å hjelpe kundene med å bestemme riktig skostørrelse.  Finansielle detaljer om avtalen er ikke offntliggjort. Invertex ga 2 millioner i frøkapital i fjor i en finansieringsrunde ledet av Jerusalem-baserte aksje crowdfunding VC OurCrowd, sammen med internasjonal detaljhandel og motegruppe Permoda. "Oppkjøpet av Invertex vil utdype vår benk av digitalt talent og videreutvikle våre evner i datasyn og kunstig intelligens når vi skaper den mest overbevisende Nike-forbrukeropplevelsen ved hvert berøringspunkt," sier Adam Sussman, Nikes administrerende direktør. Invertexs administrerende direktør David Bleicher kommenterer: "Nike er koblet til og forstår forbrukeren sin, er uovertruffen, og vi gleder oss til å bli med i teamet deres for å hjelpe forbrukerens direkte behov." Mens Nike er kjent for banebrytende ny fottøysteknologi, som sine "luft" såler, ser det ut som at det Oregon-baserte selskapet også er klar til å innovere når det kommer til online plattformer for å selge skoene sine.

Fottøyselskapet Nike har nylig kjøpt et israelsk oppstartfirma som er banebrytende i teknologi som kan forandre online skoshopping opplevelse, skriver United With Israel. Mens Israel fortsatt er en toppdestinasjon for teknologiske giganter som Intel og Motorola som søker talent og innovasjon, ser det ut til at ledere i andre næringer også har kommet og banket på, skriver organisasjonen.

Sportssko og klær-gigant Nike, for eksempel, har nettopp kjøpt Invertex, et Tel Aviv-basert datavisningsfirma som utvikler skann-til-passende shoppingplattformer.

Moteteknologifirmaet lanserte nylig ScanMat, en 3D-skanningsenhet som bruker dyp læring for å hjelpe kundene med å bestemme riktig skostørrelse.

 Finansielle detaljer om avtalen er ikke offntliggjort. Invertex ga 2 millioner i frøkapital i fjor i en finansieringsrunde ledet av Jerusalem-baserte aksje crowdfunding VC OurCrowd, sammen med internasjonal detaljhandel og motegruppe Permoda.

“Oppkjøpet av Invertex vil utdype vår benk av digitalt talent og videreutvikle våre evner i datasyn og kunstig intelligens når vi skaper den mest overbevisende Nike-forbrukeropplevelsen ved hvert berøringspunkt,” sier Adam Sussman, Nikes administrerende direktør.

Invertexs administrerende direktør David Bleicher kommenterer: “Nike er koblet til og forstår forbrukeren sin, er uovertruffen, og vi gleder oss til å bli med i teamet deres for å hjelpe forbrukerens direkte behov.”

Mens Nike er kjent for banebrytende ny fottøysteknologi, som sine “luft” såler, ser det ut som at det Oregon-baserte selskapet også er klar til å innovere når det kommer til online plattformer for å selge skoene sine.