Den tyske bilprodusenten Porsche har investert i det israelske auto-tech selskapet Anagog gjennom sin Porsche Digital GmbH enhet. Ingen økonomiske detaljer er offentliggjort Porsche har kun offentliggjort at bilprodusenten har "har kjøpt en minoritetsandel." Grunnlagt i 2010 a  Gil Levy og Yaron Aizenbud, har det Tel Aviv-baserte oppstarts firmaet ca. 30 ansatte og spesialiserer seg på å utvikle kunstig intelligens (AI) i forbindelse med mobilitet. Programvare og patenter fra Anagog lar bedrifter bedre forstå og forutse kundeadferd i visse situasjoner, noe som fører til funksjoner som intelligente parkeringsalternative, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Teknologien som tilbys av Anagog er integrert i smarttelefonprogrammer og brukes for tiden i rundt 100 forskjellige applikasjoner. Dataanalyse skjer direkte på mobilenheten, noe som betyr at det ikke er behov for at brukerdata overføres til eksterne servere. Som et resultat, beholder brukerne full kontroll over sine data, mens de fortsatt drar nytte av bedre kontekstuelle tjenester, skriver avisen. "Vi gleder oss til å utvikle nye og innovative ideer med Porsche for å tilby kundene de beste mulige mobilitetsløsninger. Digital opplevelse blir stadig viktigere, og viktigst av alt, våre produkter kan også brukes i et nyttig format for nye mobilitetstjenester," sier administrerende direktør Ofer Tziperman. Vi er glade for at vår investering i Anagog gjør at vi kan fortsette å utvikle vår kompetanse og muligheter for kunstig intelligens innen mobilitet. Den israelske oppstarten i teknologisektoren er basert på en enorm mengde kunnskap og potensial. Vi er ivrige etter å samarbeide med nye selskaper for å fortsette å utvikle nye digitale tilbud og lansere disse løsningene raskt på markedet, slik at kundene kan begynne å dra nytte av dem," sier Porsche Digitals administrerende direktør Thilo Koslowski

Den tyske bilprodusenten Porsche har investert i det israelske auto-tech selskapet Anagog gjennom sin Porsche Digital GmbH enhet. Ingen økonomiske detaljer er offentliggjort Porsche har kun offentliggjort at bilprodusenten har “har kjøpt en minoritetsandel.”

Grunnlagt i 2010 a  Gil Levy og Yaron Aizenbud, har det Tel Aviv-baserte oppstarts firmaet ca. 30 ansatte og spesialiserer seg på å utvikle kunstig intelligens (AI) i forbindelse med mobilitet. Programvare og patenter fra Anagog lar bedrifter bedre forstå og forutse kundeadferd i visse situasjoner, noe som fører til funksjoner som intelligente parkeringsalternative, skriver den israelske næringslivsavisen Globes.

Teknologien som tilbys av Anagog er integrert i smarttelefonprogrammer og brukes for tiden i rundt 100 forskjellige applikasjoner. Dataanalyse skjer direkte på mobilenheten, noe som betyr at det ikke er behov for at brukerdata overføres til eksterne servere. Som et resultat, beholder brukerne full kontroll over sine data, mens de fortsatt drar nytte av bedre kontekstuelle tjenester, skriver avisen.

“Vi gleder oss til å utvikle nye og innovative ideer med Porsche for å tilby kundene de beste mulige mobilitetsløsninger. Digital opplevelse blir stadig viktigere, og viktigst av alt, våre produkter kan også brukes i et nyttig format for nye mobilitetstjenester,” sier administrerende direktør Ofer Tziperman.

Vi er glade for at vår investering i Anagog gjør at vi kan fortsette å utvikle vår kompetanse og muligheter for kunstig intelligens innen mobilitet. Den israelske oppstarten i teknologisektoren er basert på en enorm mengde kunnskap og potensial. Vi er ivrige etter å samarbeide med nye selskaper for å fortsette å utvikle nye digitale tilbud og lansere disse løsningene raskt på markedet, slik at kundene kan begynne å dra nytte av dem,” sier Porsche Digitals administrerende direktør Thilo Koslowski