Det vil nå være mulig å produsere en hvilken som helst optisk enhet med presisjon og kostnadseffektivitet av flash-teknologi, sier Meir Grajower, den ledende doktorand på et israelsk prosjekt som har laget teknologi som gjør at våre datamaskiner, tekstmeldinger og telefonsamtaler kan kjøres 100 ganger raskere gjennom terahertz-mikrochips.     Frem til nå var de store utfordringene som stod i veien for å skape terahertz-mikrochip overoppheting og skaler barhet. Etter tre år med omfattende undersøkelser har det hebraisk universitet i Jerusalem (HU) ledet av fysikeren Uriel Levy og hans team funnet frem til et konsept ved hjelp av flash-minne teknologi, skriver Breaking Israel21c. "Denne oppdagelsen kan hjelpe til med å fylle" THz gapet "og skape nye og kraftigere trådløse enheter som kan overføre data med betydelig høyere hastigheter enn det er mulig i dag,» sier Levy. "I verden av høyteknologiske fremskritt, er dette «game change»- teknologi," legger han til. Levy g hans team presenterer oppdagelsene i en artikkel ii Journal Laser og Photonics Review Optisk kommunikasjon omfatter alle teknologier som bruker lys til å bære informasjon gjennom fiberoptiske kabler, for eksempel Internett, e-post, tekstmeldinger, telefonsamtaler, og datasentrene, blant annet. Disse formene for kommunikasjon kan være ekstremt raske, men blir upålitelige i mikrochips og vanskelig å replisere i store mengder, skriver Israel21c. Ved å bruke en MONOS-struktur med metalloksyd-nitrid-oksid-silisium, har Levy og hans team kommet opp med en ny integrert krets som bruker flashminne-teknologi - typen som brukes i flash-stasjoner - i mikrochips. "Det vil nå være mulig å produsere en hvilken som helst optisk enhet med presisjon og kostnadseffektivitet av flashteknologi," sier Meir Grajower, den ledende PhD-studenten på prosjektet. Denne teknologien, hvis vellykket, vil gjøre det mulig for standard 8-16 gigahertz-datamaskiner å løpe 100 ganger raskere og vil bringe alle optiske enheter nærmere terahertz-brikken.

Det vil nå være mulig å produsere en hvilken som helst optisk enhet med presisjon og kostnadseffektivitet av flash-teknologi, sier Meir Grajower, den ledende doktorand på et israelsk prosjekt som har laget teknologi som gjør at våre datamaskiner, tekstmeldinger og telefonsamtaler kan kjøres 100 ganger raskere gjennom terahertz-mikrochips.

 

 

Frem til nå var de store utfordringene som stod i veien for å skape terahertz-mikrochip overoppheting og skaler barhet. Etter tre år med omfattende undersøkelser har det hebraisk universitet i Jerusalem (HU) ledet av fysikeren Uriel Levy og hans team funnet frem til et konsept ved hjelp av flash-minne teknologi, skriver Breaking Israel21c.

“Denne oppdagelsen kan hjelpe til med å fylle” THz gapet “og skape nye og kraftigere trådløse enheter som kan overføre data med betydelig høyere hastigheter enn det er mulig i dag,» sier Levy.

“I verden av høyteknologiske fremskritt, er dette «game change»- teknologi,” legger han til. Levy g hans team presenterer oppdagelsene i en artikkel ii Journal Laser og Photonics Review

Optisk kommunikasjon omfatter alle teknologier som bruker lys til å bære informasjon gjennom fiberoptiske kabler, for eksempel Internett, e-post, tekstmeldinger, telefonsamtaler, og datasentrene, blant annet. Disse formene for kommunikasjon kan være ekstremt raske, men blir upålitelige i mikrochips og vanskelig å replisere i store mengder, skriver Israel21c.

Ved å bruke en MONOS-struktur med metalloksyd-nitrid-oksid-silisium, har Levy og hans team kommet opp med en ny integrert krets som bruker flashminne-teknologi – typen som brukes i flash-stasjoner – i mikrochips.

“Det vil nå være mulig å produsere en hvilken som helst optisk enhet med presisjon og kostnadseffektivitet av flashteknologi,” sier Meir Grajower, den ledende PhD-studenten på prosjektet.

Denne teknologien, hvis vellykket, vil gjøre det mulig for standard 8-16 gigahertz-datamaskiner å løpe 100 ganger raskere og vil bringe alle optiske enheter nærmere terahertz-brikken.