Påsken er rundt hjørnet, og med det kommer frykten for uventede økonomiske byrder for mange fattige familier i Israel. Organisasjonen  Yad Ezra V'Shulamit står i forkant av innsatsen for å mate Israels sultne, og distribuerer 25.000 feriematkurver til trengende familier rundt om i landet. World Israel News reporter Steve Leibowitz oppdager organisasjonens hemmelige våpen: dets frivillige, hvorav mange er IDF-soldater.  Se på videoen.

Påsken er rundt hjørnet, og med det kommer frykten for uventede økonomiske byrder for mange fattige familier i Israel. Organisasjonen  Yad Ezra V’Shulamit står i forkant av innsatsen for å mate Israels sultne, og distribuerer 25.000 feriematkurver til trengende familier rundt om i landet.

World Israel News reporter Steve Leibowitz oppdager organisasjonens hemmelige våpen: dets frivillige, hvorav mange er IDF-soldater.

 Se på videoen.