En billig Norwegian-billett og en overnatting i en av Europas flotteste byer, Praha, og en ny billett billig billett med Ryanair, og vipps så ser du i Israels badeby fremfor noen, Eilat ved Rødehavet. Vel og merke etter 29. oktober 2018. Da starter det iriske lavprisselskapet en ny rute mellom Eilat og Praha, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Den nye ruten introduseres som en del av flyselskapets vinterplan. Det vil bli satt opp to avganger ukentlig, på mandager og fredager. Billetter er allerede til salgs. Globes lette etter priser på Ryanairs nettside og fant priser fra 44 euro, ca. 440 norske kroner for en vei i slutten av oktober, og priser rundt 62 euro til 190 euro i november. Fra før opererer Ryanair 23 ruter fra Israel, 8 fra Ben Gurion flyplass i nærheten av Tel Aviv og 15 fra Eilat.

En billig Norwegian-billett og en overnatting i en av Europas flotteste byer, Praha, og en ny billett billig billett med Ryanair, og vipps så ser du i Israels badeby fremfor noen, Eilat ved Rødehavet. Vel og merke etter 29. oktober 2018. Da starter det iriske lavprisselskapet en ny rute mellom Eilat og Praha, skriver den israelske næringslivsavisen Globes.

Den nye ruten introduseres som en del av flyselskapets vinterplan. Det vil bli satt opp to avganger ukentlig, på mandager og fredager. Billetter er allerede til salgs. Globes lette etter priser på Ryanairs nettside og fant priser fra 44 euro, ca. 440 norske kroner for en vei i slutten av oktober, og priser rundt 62 euro til 190 euro i november.

Fra før opererer Ryanair 23 ruter fra Israel, 8 fra Ben Gurion flyplass i nærheten av Tel Aviv og 15 fra Eilat.