I juni 2016 etablerte IDF Northern Command en del av Israels voksende humanitære hjelpeprosjekt Operation Good Neighbour dedikert til å hjelpe ofre for borgerkrigen i Syria. Operasjonen tar sikte på å yte humanitær hjelp til så mange ofre som mulig, samtidig som det overholder Israels politikk for ikke-involvering i den syriske borgerkrigen, som har ødelagt landet de siste seks årene, skriver organisasjonen United With Israel. Operation Good Neighbour utvides nå med et nytt medisinsk hjelpeprosjekt for å hjelpe døve og hørselshemmede syriske barn høre for første gang! Se mer om Operation Good Neighbour her.  

I juni 2016 etablerte IDF Northern Command en del av Israels voksende humanitære hjelpeprosjekt Operation Good Neighbour dedikert til å hjelpe ofre for borgerkrigen i Syria. Operasjonen tar sikte på å yte humanitær hjelp til så mange ofre som mulig, samtidig som det overholder Israels politikk for ikke-involvering i den syriske borgerkrigen, som har ødelagt landet de siste seks årene, skriver organisasjonen United With Israel.

Operation Good Neighbour utvides nå med et nytt medisinsk hjelpeprosjekt for å hjelpe døve og hørselshemmede syriske barn høre for første gang! Se mer om Operation Good Neighbour her.