Den amerikanske filmstjernen Leonardo DiCaprio er med i et israelsk firma som er i ferd med å etablere og utvikle et green-tech beachfront hotell, skriver United for Israel. Det grønnteknologiske hotellet skal bygges nær badebyen Herzliya. DiCaprio, som har markert seg som en fremtredende miljøaktivist, vil bli med i Hagag-gruppen som en partner på hotellet, skriver Jerusalem Post. "Når vi forsøker å skape en fremtid som tar hensyn til de mest alvorlige effektene av klimaendringer, trenger vi prosjekter som presser for nye utviklinger innen miljødesign. Dette prosjektet, designet av David Rockwell, vil tjene som en modell for miljøvennlig hotellutvikling for hele verden», sier DiCaprio. Hotellet skal bygges i henhold til LEED (Leadership in Energy and Environmental Planning) -standardene i US Green Building Council (USGBC). DiCaprio vil bistå med markedsføring og merkevarebygging av prosjektet. Det luksuriøse hotellet vil få 200 suiter i to seks-etasjes bygninger med en lagune mellom bygningene og et privat basseng knyttet til noen av rommene. "Mr. DiCaprio er en verdensomspennende miljøaktivist, og vi gleder oss over hans beslutning om å delta i prosjektet for å sikre at utviklingen av dette prosjektet blir gjennomført samtidig som miljøprinsippene opprettholdes», skriver konsernet i en pressemelding.

Den amerikanske filmstjernen Leonardo DiCaprio er med i et israelsk firma som er i ferd med å etablere og utvikle et green-tech beachfront hotell, skriver United for Israel. Det grønnteknologiske hotellet skal bygges nær badebyen Herzliya. DiCaprio, som har markert seg som en fremtredende miljøaktivist, vil bli med i Hagag-gruppen som en partner på hotellet, skriver Jerusalem Post.

“Når vi forsøker å skape en fremtid som tar hensyn til de mest alvorlige effektene av klimaendringer, trenger vi prosjekter som presser for nye utviklinger innen miljødesign. Dette prosjektet, designet av David Rockwell, vil tjene som en modell for miljøvennlig hotellutvikling for hele verden», sier DiCaprio.

Hotellet skal bygges i henhold til LEED (Leadership in Energy and Environmental Planning) -standardene i US Green Building Council (USGBC). DiCaprio vil bistå med markedsføring og merkevarebygging av prosjektet.

Det luksuriøse hotellet vil få 200 suiter i to seks-etasjes bygninger med en lagune mellom bygningene og et privat basseng knyttet til noen av rommene.

“Mr. DiCaprio er en verdensomspennende miljøaktivist, og vi gleder oss over hans beslutning om å delta i prosjektet for å sikre at utviklingen av dette prosjektet blir gjennomført samtidig som miljøprinsippene opprettholdes», skriver konsernet i en pressemelding.