29.april arrangerer Norges største støtteorganisasjon for Israel, Med Israel for Fred, et stor 70-årsfest for Israel i Oslo Konserthus, i samarbeid med Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ) og Stiftelsen Morgenstjernen. Det vil bli danseshow fra Israel, klassisk musikk og festtaler. Generalsekretær Conrad Myrland opplyser at overskuddet i sin helhet vil gå til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. „Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad,“ sier han. Billetter kan blant annet bestilles her. Shaare Zedek-sykehuset behandler over 600 000 pasienter per år i mer enn 30 ambulante avdelinger og over 70 ambulante enheter og opprettholder en meget aktiv faglig tjeneste som ledende forsknings- og undervisningsinstitusjon. Shaare Zedek er klassifisert som et offentlig / privat sykehus, som fungerer som en ideell institusjon og er avhengig av donorstøtte til kapitalutvikling, og er forpliktet til å tilby avansert medisinsk hjelp til befolkningen i Jerusalem-området Shaare Zedek var det første store sykehuset som ble plassert i den vestlige delen av Jerusalem, og er i dag byens raskest voksende sykehus og det eneste store medisinske anlegget i sentrum av byen. Etter at de osmanniske tyrkerne ga tillatelse i 1890-årene, og med finansiering fra europeiske givere ble sykehuset bygd på Jaffa Road, 3 kilometer utenfor gamlebyen. Åpningsseremonien fant sted 27. januar 1902.

29.april arrangerer Norges største støtteorganisasjon for Israel, Med Israel for Fred, et stor 70-årsfest for Israel i Oslo Konserthus, i samarbeid med Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ) og Stiftelsen Morgenstjernen. Det vil bli danseshow fra Israel, klassisk musikk og festtaler. Generalsekretær Conrad Myrland opplyser at overskuddet i sin helhet vil gå til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem.

„Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad,“ sier han. Billetter kan blant annet bestilles her.

Shaare Zedek-sykehuset behandler over 600 000 pasienter per år i mer enn 30 ambulante avdelinger og over 70 ambulante enheter og opprettholder en meget aktiv faglig tjeneste som ledende forsknings- og undervisningsinstitusjon.

Shaare Zedek er klassifisert som et offentlig / privat sykehus, som fungerer som en ideell institusjon og er avhengig av donorstøtte til kapitalutvikling, og er forpliktet til å tilby avansert medisinsk hjelp til befolkningen i Jerusalem-området

Shaare Zedek var det første store sykehuset som ble plassert i den vestlige delen av Jerusalem, og er i dag byens raskest voksende sykehus og det eneste store medisinske anlegget i sentrum av byen.

Etter at de osmanniske tyrkerne ga tillatelse i 1890-årene, og med finansiering fra europeiske givere ble sykehuset bygd på Jaffa Road, 3 kilometer utenfor gamlebyen. Åpningsseremonien fant sted 27. januar 1902.