Petpace Collar, en israelsk oppstart, hjelper dyreeiere med å ta vare på sine hunder og katter, skriver United With Israel. Hunder og katter har vanskelig for å fortelle deg når de føler seg nede eller i smerte. Petpace hjelper eiere å avgjøre når deres kjæledyr trenger enten medisinsk hjelp eller bare litt kjærlig omsorg. En kjæledyrkrage informerer eieren om eventuelle abnormiteter og kan sågar gi medisinske råd. Videoen nedenfor fokuserer på hunder, men kragen er også egnet for katter. Se her.  Og her.

Petpace Collar, en israelsk oppstart, hjelper dyreeiere med å ta vare på sine hunder og katter, skriver United With Israel. Hunder og katter har vanskelig for å fortelle deg når de føler seg nede eller i smerte. Petpace hjelper eiere å avgjøre når deres kjæledyr trenger enten medisinsk hjelp eller bare litt kjærlig omsorg.

En kjæledyrkrage informerer eieren om eventuelle abnormiteter og kan sågar gi medisinske råd. Videoen nedenfor fokuserer på hunder, men kragen er også egnet for katter. Se herOg her.