I morgen innvier Israels flyplassmyndighet en ny fløy, E-fløyen, i Terminal 3 på Ben Gurion flyplass. Den fjerde passasjerfløyen på Israels største flyplass vil øke kapasiteten på Terminal 3 med 1800 passasjerer i timen, skriver næringslivsavisen Globes. Den nye fløyen inneholder venteområder, åtte gates til fly, fire gates til busser, butikker, restauranter, lobbyer, tekniske, logistiske og fraktanlegg, og områder for vedlikeholdstjenester for flyselskapene. Innovasjoner i E-vingen inkluderer teleskopiske glassveier og broer til fly, inkludert dobbelte broer som sikrer mer praktisk og raskere ombordstigning og avstigning fra både forsiden og baksiden av flyet. Vingen er tegnet av den internasjonal arkitekt Moshe Safdie med assistanse fra arkitekt Irit Kohavi.

I morgen innvier Israels flyplassmyndighet en ny fløy, E-fløyen, i Terminal 3 på Ben Gurion flyplass. Den fjerde passasjerfløyen på Israels største flyplass vil øke kapasiteten på Terminal 3 med 1800 passasjerer i timen, skriver næringslivsavisen Globes.

Den nye fløyen inneholder venteområder, åtte gates til fly, fire gates til busser, butikker, restauranter, lobbyer, tekniske, logistiske og fraktanlegg, og områder for vedlikeholdstjenester for flyselskapene.

Innovasjoner i E-vingen inkluderer teleskopiske glassveier og broer til fly, inkludert dobbelte broer som sikrer mer praktisk og raskere ombordstigning og avstigning fra både forsiden og baksiden av flyet.

Vingen er tegnet av den internasjonal arkitekt Moshe Safdie med assistanse fra arkitekt Irit Kohavi.