I Israel har «Crossing point Authority” ansvaret for passeringene inn og ut av de Gazastripen og Vestbredden. Målet deres er å være så smidige som mulig for ikke å skape unødvendige problemer og lange ventetider for palestinere som jobber i Israel eller av andre grunner skal passere «grensene», og samtidig sikre maksimal sikkerhet. Crossing point Authority ble etablert i juni 2005 med sikte på at sivile kan overvåke grenseoverganger mellom Israel og Den palestinske myndighet. Organisasjonen bruker state-of-the-art teknologi for å hindre at våpen og potensielle terrorister kommer inn fra Judea og Samaria og Gaza, samtidig som livskvalitet og en effektiv trafikkstrøm holdes. Se denne videoen og lær hvordan Crossing Points Authority beskytter sine borgere og opprettholder normal daglig livsstil.

I Israel har «Crossing point Authority” ansvaret for passeringene inn og ut av de Gazastripen og Vestbredden. Målet deres er å være så smidige som mulig for ikke å skape unødvendige problemer og lange ventetider for palestinere som jobber i Israel eller av andre grunner skal passere «grensene», og samtidig sikre maksimal sikkerhet.

Crossing point Authority ble etablert i juni 2005 med sikte på at sivile kan overvåke grenseoverganger mellom Israel og Den palestinske myndighet. Organisasjonen bruker state-of-the-art teknologi for å hindre at våpen og potensielle terrorister kommer inn fra Judea og Samaria og Gaza, samtidig som livskvalitet og en effektiv trafikkstrøm holdes.

Se denne videoen og lær hvordan Crossing Points Authority beskytter sine borgere og opprettholder normal daglig livsstil.