For første gang tillater Saudi Arabia at fly på vei til Tel Aviv flyr gjennom deres luftrom, melder nyhetssiden i24-News, som blir sitert av Israel Hayom. Det var det indiske flyselskapet Air India som ba om å få fly gjennom Saudi-luftrommet underveis til Israel, og fikk et positivt svar.   Air India vil starte nye direkteflyvninger mellom Delhi og Tel Aviv. Den nye ruten forventes å kutte flytiden mellom India og Israel fra nesten ni timer ned til seks timer, noe som reduserer flyselskapets drivstoffkostnader. Opplysningene er ennå ikke blitt offisielt bekreftet av saudiske eller indiske tjenestemenn. Israel og India har nære bånd. Det israelske turistdepartementet har angivelig tilbudt Air India et tilskudd på 750.000 dollar som et incitament til å investere i den nye ruten.

For første gang tillater Saudi Arabia at fly på vei til Tel Aviv flyr gjennom deres luftrom, melder nyhetssiden i24-News, som blir sitert av Israel Hayom. Det var det indiske flyselskapet Air India som ba om å få fly gjennom Saudi-luftrommet underveis til Israel, og fikk et positivt svar.

 

Air India vil starte nye direkteflyvninger mellom Delhi og Tel Aviv. Den nye ruten forventes å kutte flytiden mellom India og Israel fra nesten ni timer ned til seks timer, noe som reduserer flyselskapets drivstoffkostnader.

Opplysningene er ennå ikke blitt offisielt bekreftet av saudiske eller indiske tjenestemenn. Israel og India har nære bånd. Det israelske turistdepartementet har angivelig tilbudt Air India et tilskudd på 750.000 dollar som et incitament til å investere i den nye ruten.