Etter å ha kastet denne lette dronen i luften, kan IDF-soldater visualisere handlingen bak fiendens linjer. Bilder fra "Skylark", en liten, state-of-the-art drone, sendes til datamaskiner som håndteres av IDF-soldater på slagmarken. Disse bildene tillater ledere å nøyaktig manøvrere sine tropper i sanntid, noe som gir tropper sjansen til å gjøre svært nøyaktige kirurgiske streik mens de holder soldatene trygge fra skade. Enkel å transportere, enkel å montere, og manuelt lansert, gjør denne allsidige lille dronen stor innvirkning. Møt Skylark!

Etter å ha kastet denne lette dronen i luften, kan IDF-soldater visualisere handlingen bak fiendens linjer. Bilder fra “Skylark”, en liten, state-of-the-art drone, sendes til datamaskiner som håndteres av IDF-soldater på slagmarken. Disse bildene tillater ledere å nøyaktig manøvrere sine tropper i sanntid, noe som gir tropper sjansen til å gjøre svært nøyaktige kirurgiske streik mens de holder soldatene trygge fra skade.

Enkel å transportere, enkel å montere, og manuelt lansert, gjør denne allsidige lille dronen stor innvirkning.

Møt Skylark!