Et nytt kolerautbrudd feier nå over Zambia. Og Israel hjelper. Sheba Medical Center har en egen humanitære reaksjonsenhet som rykker ut for å hjelpe til under kriser i andre land. Nå er teamet på plass i den afrikanske staten. Over 60 personer i Zambia er døde av kolera, og mer enn 2500 sies å ha blitt smittet siden september da sykdommen begynte å spre seg. Sheba Medical Center, som ligger i Ramat Gan, opplyser at Israel var det første landet som sendte medisinsk team til Zambia. Etter å ha vurdert situasjonen ga delegasjonen råd til den zambiske regjeringen om forurensede vannbrønner i et nabolag i hovedstaden i Lusaka, forteller dr. Elhanan Bar-On, til JTA. Se reportasjen i israelsk TV her.  

Et nytt kolerautbrudd feier nå over Zambia. Og Israel hjelper. Sheba Medical Center har en egen humanitære reaksjonsenhet som rykker ut for å hjelpe til under kriser i andre land. Nå er teamet på plass i den afrikanske staten. Over 60 personer i Zambia er døde av kolera, og mer enn 2500 sies å ha blitt smittet siden september da sykdommen begynte å spre seg.

Sheba Medical Center, som ligger i Ramat Gan, opplyser at Israel var det første landet som sendte medisinsk team til Zambia. Etter å ha vurdert situasjonen ga delegasjonen råd til den zambiske regjeringen om forurensede vannbrønner i et nabolag i hovedstaden i Lusaka, forteller dr. Elhanan Bar-On, til JTA.

Se reportasjen i israelsk TV her.