Den amerikanske komikeren Jerry Seinfeld har vært i Israel der han ifølge Newsweek blant annet besøkte leiren, og turistattraksjonen, Caliber 3, et ledende sikkerhetsopplæringsakademi som ble opprettet i 2003, blant annet med støtte fra den israelske hæren IDF. Caliber 3 tilbyr sikkerhetsløsninger, trusselbeskyttelse, etterretningssoperasjoner og taktisk trening til militære, politimyndigheter og kommersielle kunder over hele verden. Caliber 3s kunder består av noen av de øverste politimyndighetene, militære og private sikkerhetsbyråene rundt om i verden. Hvert program er spesielt tilpasset deres spesifikke krav, skriver Caliber 3 på deres nettside. På Caliber 3 akademiet kan deltakerne oppleve en simulert selvmordsbombing, knivangrep, og til og med delta i en sniper-turnering.   Jerry Seinfeld tilbrakte mye tid som frivillig i Israel da han var yngre. Han var i Israel i ca. 10 dager med sin familie i forrige uke, der han holdt to stand-up-show i Tel Aviv. Under den siste turen besøkte han også Ramon Air Force Base, skriver Newsweek, som blir sitert av Free Bacon. Det er ikke bare den amerikanske komikeren som kan besøke det spennende sikkerhetsakademiet. Caliber 3 har også et eget turistprogram. «Enten dere er en familie, en vennegruppe eller ser etter en bedriftskonkurranse, tilbyr vi alt du trenger for å skape den perfekte hendelsen,» heter det på partiets nettside. Turister og andre besøkende kan velge mellom skytetrening, paintball, overlevelsestrening og selvforsvar. Instruktørene er godt kvalifiserte våpeneksperter med kamperfaring, og fortsatt aktive reservister i Israels forsvarsstyrker.

Den amerikanske komikeren Jerry Seinfeld har vært i Israel der han ifølge Newsweek blant annet besøkte leiren, og turistattraksjonen, Caliber 3, et ledende sikkerhetsopplæringsakademi som ble opprettet i 2003, blant annet med støtte fra den israelske hæren IDF. Caliber 3 tilbyr sikkerhetsløsninger, trusselbeskyttelse, etterretningssoperasjoner og taktisk trening til militære, politimyndigheter og kommersielle kunder over hele verden.

Caliber 3s kunder består av noen av de øverste politimyndighetene, militære og private sikkerhetsbyråene rundt om i verden. Hvert program er spesielt tilpasset deres spesifikke krav, skriver Caliber 3 på deres nettside. På Caliber 3 akademiet kan deltakerne oppleve en simulert selvmordsbombing, knivangrep, og til og med delta i en sniper-turnering.  

Jerry Seinfeld tilbrakte mye tid som frivillig i Israel da han var yngre. Han var i Israel i ca. 10 dager med sin familie i forrige uke, der han holdt to stand-up-show i Tel Aviv. Under den siste turen besøkte han også Ramon Air Force Base, skriver Newsweek, som blir sitert av Free Bacon.

Det er ikke bare den amerikanske komikeren som kan besøke det spennende sikkerhetsakademiet. Caliber 3 har også et eget turistprogram. «Enten dere er en familie, en vennegruppe eller ser etter en bedriftskonkurranse, tilbyr vi alt du trenger for å skape den perfekte hendelsen,» heter det på partiets nettside. Turister og andre besøkende kan velge mellom skytetrening, paintball, overlevelsestrening og selvforsvar. Instruktørene er godt kvalifiserte våpeneksperter med kamperfaring, og fortsatt aktive reservister i Israels forsvarsstyrker.