Steve Vai er blant den solide majoriteten av verdens artister som ikke boikotter Israel. Nå kommer han til Tel Aviv for å arrangere ne Workshop. Den er en del av "Alien Guitar Secrets Master Class" -turen hans og vil inkludere tre timer med hans melodier, en samtale og spørsmål fra publikum, melder den amerikanske organisasjonen United With Israel. Dette er Vais tredje besøk til Det hellige land etter å ha holdt et lignende kunstnerverksted i 2009 og en full opptreden i 2014. Vai er en amerikansk gitarist, komponist, sanger, sangskriver og produsent. Han ble kåret til "10th Greatest Guitarist" av Guitar World magazine, og har solgt over 15 millioner plater. Han er også en tre-time Grammy Award vinner og femten ganger nominert.

Steve Vai er blant den solide majoriteten av verdens artister som ikke boikotter Israel. Nå kommer han til Tel Aviv for å arrangere ne Workshop. Den er en del av “Alien Guitar Secrets Master Class” -turen hans og vil inkludere tre timer med hans melodier, en samtale og spørsmål fra publikum, melder den amerikanske organisasjonen United With Israel.

Dette er Vais tredje besøk til Det hellige land etter å ha holdt et lignende kunstnerverksted i 2009 og en full opptreden i 2014.

Vai er en amerikansk gitarist, komponist, sanger, sangskriver og produsent. Han ble kåret til “10th Greatest Guitarist” av Guitar World magazine, og har solgt over 15 millioner plater. Han er også en tre-time Grammy Award vinner og femten ganger nominert.