Ringo Starr kommer til det hellige land, melder United With Israel. Den tidligere Beatles trommeslageren har annonsert at han skal opptre i Israel i juni med sitt band som en del av en 2018 europeisk turne. Gruppen skal gjennomføre to forestillinger i Tel Avivs Menorath Mivtahim Arena fra 23. juni til 24. juli, ifølge Starrs hjemmeside.  Starrs konserter kommer mer enn 50 år etter at den israelske regjeringen hindret The Beatles fra å utføre i Israel i 1966 over bekymringer for at bandet ville påvirke den jødiske statens ungdom negativt, skriver United With Israel. Israel har senere bedt om unnskyldning for denne beslutningen. Tidligere Beatles-medlem Paul McCartney opptrådte i Israel i 2008. Ringo Starr og hans All-Starr Band består i tillegg til Ringo Starr av andre rockelegender som Steve Lukather fra Toto, Greg Rollie of Journey og Graham Gouldman fra 10cc.

Ringo Starr kommer til det hellige land, melder United With Israel. Den tidligere Beatles trommeslageren har annonsert at han skal opptre i Israel i juni med sitt band som en del av en 2018 europeisk turne. Gruppen skal gjennomføre to forestillinger i Tel Avivs Menorath Mivtahim Arena fra 23. juni til 24. juli, ifølge Starrs hjemmeside. 

Starrs konserter kommer mer enn 50 år etter at den israelske regjeringen hindret The Beatles fra å utføre i Israel i 1966 over bekymringer for at bandet ville påvirke den jødiske statens ungdom negativt, skriver United With Israel. Israel har senere bedt om unnskyldning for denne beslutningen. Tidligere Beatles-medlem Paul McCartney opptrådte i Israel i 2008.

Ringo Starr og hans All-Starr Band består i tillegg til Ringo Starr av andre rockelegender som Steve Lukather fra Toto, Greg Rollie of Journey og Graham Gouldman fra 10cc.