10.000 personer fra 80 land forventes til Jerusalem 1. februar på det fjerde årlige OurCrowd Global Investor Summit. De inkluderer 300 oppstartsbedrifter, 200 venturekapitalister og 250 multinasjonale selskaper som GE, Honda, DuPont og Samsung, pluss entreprenører, investorer, embetsmenn og pressen, skriver Times of Israel. "På bare fem år har OurCrowd bygget et globalt nettverk med over 20 000 investorer, gründere, selskaper og venturekapitalister, sier OurCrowds administrerende direktør Jon Medved. "Vi kan bringe hele økosystemet sammen på toppmøtet og bidra til å drive tiden med teknisk innovasjon, og finne flere måter å forandre verden på og hvordan vi lever." I en video inviterer Jerusalems ordfører Nir Barkat investorer fra hele verden til å delta. Det vil bli presentert mange spennende teknologier under konferansen, blant annet oppstartsteknologier som ble brukt til å bistå politimyndigheten i etterkant av Las Vegas-skytingen; drone søke- og redningsoperasjoner etter orkanene i Florida og Texas; Topp 10 Tech Trends for 2018; og oppstartsdemoer. Hør ordførerens invitasjon her.  

10.000 personer fra 80 land forventes til Jerusalem 1. februar på det fjerde årlige OurCrowd Global Investor Summit. De inkluderer 300 oppstartsbedrifter, 200 venturekapitalister og 250 multinasjonale selskaper som GE, Honda, DuPont og Samsung, pluss entreprenører, investorer, embetsmenn og pressen, skriver Times of Israel.

“På bare fem år har OurCrowd bygget et globalt nettverk med over 20 000 investorer, gründere, selskaper og venturekapitalister, sier OurCrowds administrerende direktør Jon Medved. “Vi kan bringe hele økosystemet sammen på toppmøtet og bidra til å drive tiden med teknisk innovasjon, og finne flere måter å forandre verden på og hvordan vi lever.”

I en video inviterer Jerusalems ordfører Nir Barkat investorer fra hele verden til å delta. Det vil bli presentert mange spennende teknologier under konferansen, blant annet oppstartsteknologier som ble brukt til å bistå politimyndigheten i etterkant av Las Vegas-skytingen; drone søke- og redningsoperasjoner etter orkanene i Florida og Texas; Topp 10 Tech Trends for 2018; og oppstartsdemoer.

Hør ordførerens invitasjon her.