Dråpevanning, avsalting og gjenbrukbart vann: Alle disse begrepene har sine røtter i Israel, og hjelper nå land rundt om i verden med å takle ørkenspredning og mangel på vann. Årlig arrangerer Israel en vannteknologi-konferansen. I fjor gikk den av stabelen i september. I en fersk youtube-video kan du se noen av de siste teknologiene, som gir løsninger på utfordringene med vannknapphet, presentert i WATEC-utstillingen: Se her.

Dråpevanning, avsalting og gjenbrukbart vann: Alle disse begrepene har sine røtter i Israel, og hjelper nå land rundt om i verden med å takle ørkenspredning og mangel på vann. Årlig arrangerer Israel en vannteknologi-konferansen. I fjor gikk den av stabelen i september.

I en fersk youtube-video kan du se noen av de siste teknologiene, som gir løsninger på utfordringene med vannknapphet, presentert i WATEC-utstillingen:

Se her.