Israelerne er fremdeles blant verdens lykkeligste mennesker, selv om Israel ikke er blant de ti landene i verden der befolkningen er mest fornøyd med livene sine. Men 11. plass for et land i nærområdet til alvorlige kriger og truet både av naboland og terrorister, er knapt dårlig.   Undersøkelsen er offentliggjort av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling. Den viser ar israelerne fremdeles er mer lykkelige enn befolkning i land som Tyskland, USA, Japan, Italia, Irland, Luxembourg, Tsjekkia, Storbritannia, Brasil, Frankrike og Mexico, som kommer på plassene bak Israel, skriver Israel Hayom.  Ifølge data fra Israels sentralbyrå for statistikk sier over 93% av israelerne at de er glade eller veldig fornøyd med sitt liv. De lykkeligste aldersgruppene var 20-24, 55-59 og 65-74.   Israel er også rangert som 11. i forhold til forventet levealder, ifølge OECD. Den gjennomsnittlige israeler lever i 82,45 år, sammenlignet med OECD-gjennomsnittet på 80,5.   Land med lengre gjennomsnittlig levetid enn Israel inkluderte Japan, Spania, Australia og det meste av Skandinavia, ifølge Israel Hayom. Israelerne lever i gjennomsnitt lengre enn kanadiere, østerrikere, belgiere, greker, briter, dansker, tyskere, amerikanere, tyrkere, polakker, ungarere og mexicanere. Den gjennomsnittlige levetiden for kvinner i Israel var 84,2 i 2017, sammenlignet med 79,5 i 1995 og 73,9 i 1975. Gjennomsnittlig forventet levealder for menn var 80,7 i 2017, sammenlignet med 75,5 i 1995 og 70,3 i 1973. Siden 1973 har gjennomsnittlig levetid for både menn og kvinner i Israel økt med mer enn 10 år.  

Israelerne er fremdeles blant verdens lykkeligste mennesker, selv om Israel ikke er blant de ti landene i verden der befolkningen er mest fornøyd med livene sine. Men 11. plass for et land i nærområdet til alvorlige kriger og truet både av naboland og terrorister, er knapt dårlig.  

Undersøkelsen er offentliggjort av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling. Den viser ar israelerne fremdeles er mer lykkelige enn befolkning i land som Tyskland, USA, Japan, Italia, Irland, Luxembourg, Tsjekkia, Storbritannia, Brasil, Frankrike og Mexico, som kommer på plassene bak Israel, skriver Israel Hayom. 

Ifølge data fra Israels sentralbyrå for statistikk sier over 93% av israelerne at de er glade eller veldig fornøyd med sitt liv. De lykkeligste aldersgruppene var 20-24, 55-59 og 65-74.  

Israel er også rangert som 11. i forhold til forventet levealder, ifølge OECD. Den gjennomsnittlige israeler lever i 82,45 år, sammenlignet med OECD-gjennomsnittet på 80,5.  

Land med lengre gjennomsnittlig levetid enn Israel inkluderte Japan, Spania, Australia og det meste av Skandinavia, ifølge Israel Hayom. Israelerne lever i gjennomsnitt lengre enn kanadiere, østerrikere, belgiere, greker, briter, dansker, tyskere, amerikanere, tyrkere, polakker, ungarere og mexicanere.

Den gjennomsnittlige levetiden for kvinner i Israel var 84,2 i 2017, sammenlignet med 79,5 i 1995 og 73,9 i 1975. Gjennomsnittlig forventet levealder for menn var 80,7 i 2017, sammenlignet med 75,5 i 1995 og 70,3 i 1973. Siden 1973 har gjennomsnittlig levetid for både menn og kvinner i Israel økt med mer enn 10 år.