En delegasjon av fem Bollywood- regissører og produsenter besøkte Israel nylig for å plukke ut potensielle film steder, skriver Ynet News. Delegasjonen gjennomførte møter med ledende medlemmer av den israelske kinoindustrien og regjeringsrepresentanter. De diskuterte muligheter for samarbeid om filmer og mulige fordeler som Israel ville gi i tilfelle at de velger å skyte en film i Israel.   "Medlemmene av delegasjonen ble imponert av de forskjellige landskapene i Israel, og hvordan de på under en to-timers reise gikk fra et ørkenklima til den frodige grønne kystregionen, sier , koordinator for prosjektet fra utenriksdepartementet. "Hva deltakerne fant mest spennende var den enkle israelske tilnærmingen som er veldig passende for Bollywood," la hun til. Noen av de mange kjente stedene gruppen besøkte inkluderte: Mahane Yehuda-markedet, Jerusalems gamleby, Dødehavet, Rothschild Blvd. i Tel Aviv, Acre og Carmel skogene.

En delegasjon av fem Bollywood- regissører og produsenter besøkte Israel nylig for å plukke ut potensielle film steder, skriver Ynet News. Delegasjonen gjennomførte møter med ledende medlemmer av den israelske kinoindustrien og regjeringsrepresentanter.

De diskuterte muligheter for samarbeid om filmer og mulige fordeler som Israel ville gi i tilfelle at de velger å skyte en film i Israel.  

“Medlemmene av delegasjonen ble imponert av de forskjellige landskapene i Israel, og hvordan de på under en to-timers reise gikk fra et ørkenklima til den frodige grønne kystregionen, sier , koordinator for prosjektet fra utenriksdepartementet.

“Hva deltakerne fant mest spennende var den enkle israelske tilnærmingen som er veldig passende for Bollywood,” la hun til.

Noen av de mange kjente stedene gruppen besøkte inkluderte: Mahane Yehuda-markedet, Jerusalems gamleby, Dødehavet, Rothschild Blvd. i Tel Aviv, Acre og Carmel skogene.