Israels gründere har tjent sitt lands rykte som en Start-Up Nation. Begrepet kommer fra tittelen til en bestselgende bok som beskriver den lille statens rykte som fødested for raskt voksende selskaper innen teknologi, sikkerhet, og andre næringer. På per capita basis har Israel tiltrukket seg mer risikokapital enn noe annet land, skriver ‘united With Israel, som presenterer en av de mange suksesshistoriene. Denne gangen gjelder det Hilal og Yanai Tubi, drivkraften bak Tubi 60. De fant opp en ny alkoholholdig drikk som har fått stor suksess. Hilal, 34, og Yanai, 23, begynte å destillere sprit i familiens leilighet i Haifa i 2012 da de følte at drikkene som selges i butikker, ikke var gode nok. De selvlærte gründerne lærte destillasjonsprosessen og jobbet med botanikere, forskere og drikkeriindustrien for å formulere sin unike drikkeoppskrift. Det de endte med, etter konstant eksperimentering, var et gult og morsom 80-korrekt kornprodukt, med sitron, ingefær, sitrusfrukter, urter og krydder og andre organiske ingredienser. Brødrene brukte først sin families leilighet som et lite destilleri for å produsere drikke bare for seg selv og senere for noen venner. Men ryktet spredte seg raskt, og venner av venner ble ble fans av Tubi 60. Senere ringte en bar-eier fra Jerusalem til dem og spurte om Tubi og hvordan han kunne få drikken til baren da det var folk som kom inn der og spurte om de solgte den. Det fikk brødrene til å opprette et offisielt destilleri med alle godkjenninger for helsemyndighetene. Selv uten noen markedsføring begynte ordrene å komme inn fra hele landet, og da de begynte å få bestillinger fra barene i Tel Aviv eksploderte det fullstendig. De flyttet til et større state-of-the-art destilleri i Haifa i 2015. Et nytt oppsving kom da det amerikanske bandet Eagles of Death Metal, drakk fra en flaske i løpet av en forestilling og ivrig viste den frem for fansen. Etter showet bestilte bandet mengder av drikken til en fest. Nå ble den nye drikken så populær at Tubi 60 eksporterte den til USA tidlig dette året.  Først ble populær i blomstrende Texans byer hvor unge hipsters hang ute, og den fant deretter distribusjon i New York, New Jersey, California, Florida og snart i flere stater. Tubi 60 er også tilgjengelig Norge, Ungarn, og vil snart bli introdusert i Berlin, skriver United With Israel. Se også her

Israels gründere har tjent sitt lands rykte som en Start-Up Nation. Begrepet kommer fra tittelen til en bestselgende bok som beskriver den lille statens rykte som fødested for raskt voksende selskaper innen teknologi, sikkerhet, og andre næringer. På per capita basis har Israel tiltrukket seg mer risikokapital enn noe annet land, skriver ‘united With Israel, som presenterer en av de mange suksesshistoriene.

Denne gangen gjelder det Hilal og Yanai Tubi, drivkraften bak Tubi 60. De fant opp en ny alkoholholdig drikk som har fått stor suksess. Hilal, 34, og Yanai, 23, begynte å destillere sprit i familiens leilighet i Haifa i 2012 da de følte at drikkene som selges i butikker, ikke var gode nok. De selvlærte gründerne lærte destillasjonsprosessen og jobbet med botanikere, forskere og drikkeriindustrien for å formulere sin unike drikkeoppskrift.

Det de endte med, etter konstant eksperimentering, var et gult og morsom 80-korrekt kornprodukt, med sitron, ingefær, sitrusfrukter, urter og krydder og andre organiske ingredienser.

Brødrene brukte først sin families leilighet som et lite destilleri for å produsere drikke bare for seg selv og senere for noen venner. Men ryktet spredte seg raskt, og venner av venner ble ble fans av Tubi 60. Senere ringte en bar-eier fra Jerusalem til dem og spurte om Tubi og hvordan han kunne få drikken til baren da det var folk som kom inn der og spurte om de solgte den.

Det fikk brødrene til å opprette et offisielt destilleri med alle godkjenninger for helsemyndighetene. Selv uten noen markedsføring begynte ordrene å komme inn fra hele landet, og da de begynte å få bestillinger fra barene i Tel Aviv eksploderte det fullstendig. De flyttet til et større state-of-the-art destilleri i Haifa i 2015.

Et nytt oppsving kom da det amerikanske bandet Eagles of Death Metal, drakk fra en flaske i løpet av en forestilling og ivrig viste den frem for fansen. Etter showet bestilte bandet mengder av drikken til en fest. Nå ble den nye drikken så populær at Tubi 60 eksporterte den til USA tidlig dette året. 

Først ble populær i blomstrende Texans byer hvor unge hipsters hang ute, og den fant deretter distribusjon i New York, New Jersey, California, Florida og snart i flere stater. Tubi 60 er også tilgjengelig Norge, Ungarn, og vil snart bli introdusert i Berlin, skriver United With Israel.

Se også her