I sin årlige FoU-innovasjonsutstilling som nylig ble avholdt viste Motorola Solutions Israel sine siste fremskritt innen kommunikasjon og kunstig intelligens som blant annet vil kunne hjelpe soldater på slagmarken, skriver United With Israel. Blant oppfinnelsene var en digital personlig assistent som bruker kunstig intelligens (AI) for å gi kritisk informasjon og kan eksternt operere et kjøretøy, åpne og lukke portene og bruke trafikklys. Denne AI-applikasjonen kan brukes av sikkerhetspersonell, samt ansatte som arbeider i kritisk infrastrukturindustri, som elektrisitet og vann. Et fjerde generasjons (LTE) mobil, lukket kommunikasjonsnettverk som muliggjør samtaler, sanntids videostreaming og mange andre programmer i områder uten mobiltelefondekning, ble også vist frem. Denne teknologien kan hjelpe tropper i ørken- eller fjellregioner så vel som katastrofeområder og teknologiske fattige land, hvor innovasjonen vil være et livreddende verktøy. Likeledes viktig vil et kommando- og kontrollsystem basert på Microsoft HoloLens-briller gjøre det mulig for brannmenn å se en brannsone i sanntid, samt få informasjon om brannmenns oksygenstatus og biometriske data, slik at de bedre kan sikre deres helse og sikkerhet, skriver United With Israel.

I sin årlige FoU-innovasjonsutstilling som nylig ble avholdt viste Motorola Solutions Israel sine siste fremskritt innen kommunikasjon og kunstig intelligens som blant annet vil kunne hjelpe soldater på slagmarken, skriver United With Israel. Blant oppfinnelsene var en digital personlig assistent som bruker kunstig intelligens (AI) for å gi kritisk informasjon og kan eksternt operere et kjøretøy, åpne og lukke portene og bruke trafikklys.

Denne AI-applikasjonen kan brukes av sikkerhetspersonell, samt ansatte som arbeider i kritisk infrastrukturindustri, som elektrisitet og vann.

Et fjerde generasjons (LTE) mobil, lukket kommunikasjonsnettverk som muliggjør samtaler, sanntids videostreaming og mange andre programmer i områder uten mobiltelefondekning, ble også vist frem.

Denne teknologien kan hjelpe tropper i ørken- eller fjellregioner så vel som katastrofeområder og teknologiske fattige land, hvor innovasjonen vil være et livreddende verktøy.

Likeledes viktig vil et kommando- og kontrollsystem basert på Microsoft HoloLens-briller gjøre det mulig for brannmenn å se en brannsone i sanntid, samt få informasjon om brannmenns oksygenstatus og biometriske data, slik at de bedre kan sikre deres helse og sikkerhet, skriver United With Israel.