Israels utenriksdepartement har nylig gjennomført en omfattende undersøkelse av innbyggerne i 54 land om deres lands forhold til Israel. Hovedfunnet er at i de aller fleste av disse landene, 47 av 54 av dem, tror de fleste av de undersøkte at deres land vil ha fordel av forbindelser med Israel, skriver United With Israel. Statsminister Benjamin Netanyahu omtalte disse funnene på søndag som en "gigantisk endring", og viste spesielt til at halvparten av innbyggerne i de landene i Midtøsten son var med i undersøkelsen sier de verdsetter Israels styrke, og tror at deres land kan dra nytte av forbindelser med Israel. "Når jeg sier igjen og igjen at Israel er en stigende global makt - vet jeg hva jeg snakker om. I dag er Israel et ettertraktet land, "understreket Netanyahu. Han pekte på hans 12-timers besøk i Kenya i forrige uke, hvor han møtte presidenter i Tanzania, Uganda, Zambia, Rwanda, Togo, Botswana og Namibia, samt den etiopiske statsministeren og andre ledere. I løpet av det siste året har Netanyahu besøkt Kasakhstan, Singapore, Australia, Aserbajdsjan og flere land i Latin-Amerika. For de tre første landene var det det første besøket av en israelsk statsminister. Han var også vert for Indias statsminister Narendra Modi i et historisk besøk. "Israel er et så ettertraktet, utviklet og sterkt land at selv innbyggerne i land som vi ikke har offisielle forbindelser med forstår fordelene med forholdet til Israel. Vi går fra styrke til styrke og utvikler enda flere forbindelser, "sa den israelske statsministeren. "Den store diplomatiske blomstringen til staten Israel er blant annet basert på en dynamisk økonomi, tiltak og utvikling av virksomheter og teknologi. Dette er grunnen til vår styrke," forklarte han.  

Israels utenriksdepartement har nylig gjennomført en omfattende undersøkelse av innbyggerne i 54 land om deres lands forhold til Israel. Hovedfunnet er at i de aller fleste av disse landene, 47 av 54 av dem, tror de fleste av de undersøkte at deres land vil ha fordel av forbindelser med Israel, skriver United With Israel.

Statsminister Benjamin Netanyahu omtalte disse funnene på søndag som en “gigantisk endring”, og viste spesielt til at halvparten av innbyggerne i de landene i Midtøsten son var med i undersøkelsen sier de verdsetter Israels styrke, og tror at deres land kan dra nytte av forbindelser med Israel.

“Når jeg sier igjen og igjen at Israel er en stigende global makt – vet jeg hva jeg snakker om. I dag er Israel et ettertraktet land, “understreket Netanyahu. Han pekte på hans 12-timers besøk i Kenya i forrige uke, hvor han møtte presidenter i Tanzania, Uganda, Zambia, Rwanda, Togo, Botswana og Namibia, samt den etiopiske statsministeren og andre ledere.

I løpet av det siste året har Netanyahu besøkt Kasakhstan, Singapore, Australia, Aserbajdsjan og flere land i Latin-Amerika. For de tre første landene var det det første besøket av en israelsk statsminister. Han var også vert for Indias statsminister Narendra Modi i et historisk besøk.

“Israel er et så ettertraktet, utviklet og sterkt land at selv innbyggerne i land som vi ikke har offisielle forbindelser med forstår fordelene med forholdet til Israel. Vi går fra styrke til styrke og utvikler enda flere forbindelser, “sa den israelske statsministeren.

“Den store diplomatiske blomstringen til staten Israel er blant annet basert på en dynamisk økonomi, tiltak og utvikling av virksomheter og teknologi. Dette er grunnen til vår styrke,” forklarte han.