For norske turister som leier bil på ferien i Israel: Nå blir det sikrere å kjøre bil gjennom Negev-ørkenen. Den nye oppgraderte veien 31 til Arad i Sør-Israel åpner denne uken. Den 31 kilometer lange strekningen mellom Shoket Junction ved sør enden av Road 6 til Arad (bilde) vil nå ha to baner i hver retning med en barriere i midten. Netivei Israel National Transport Infrastructure co. har også forbedret avkjørslene til og innkjørslene fra beduinlandsbyene langs ruten. Den totale investeringen var mer enn 1 milliard shekel. Motorveien har vært en av Israels farligste de siste årene, med 30 personer drept i trafikkulykker i løpet av de siste fem årene, rapporterer "Yediot Ahronot.

For norske turister som leier bil på ferien i Israel: Nå blir det sikrere å kjøre bil gjennom Negev-ørkenen. Den nye oppgraderte veien 31 til Arad i Sør-Israel åpner denne uken. Den 31 kilometer lange strekningen mellom Shoket Junction ved sør enden av Road 6 til Arad (bilde) vil nå ha to baner i hver retning med en barriere i midten.

Netivei Israel National Transport Infrastructure co. har også forbedret avkjørslene til og innkjørslene fra beduinlandsbyene langs ruten. Den totale investeringen var mer enn 1 milliard shekel. Motorveien har vært en av Israels farligste de siste årene, med 30 personer drept i trafikkulykker i løpet av de siste fem årene, rapporterer “Yediot Ahronot.