Latin-Amerika største flyselskap, LATAM Airlines, kunngjorde i forrige uke at det vil begynne å drive direkteflyvninger mellom Israel og Sør-Amerika i 2018, skriver Ynet News. Ifølge det Chile-baserte flyselskapet vil tre ukentlige flyvninger bli operert fra Santiago underveis til Israel, med stopp i Sao Paulo, Brasil. Det israelske turistdepartementet bekreftet at det pågår samtaler med flyselskapet om de nye kommersielle flyvingene. Ingen direktefly eksisterer for tiden mellom Israel og Sør-Amerika etter at israelske EL AL Airlines avsluttet sine flyreiser til Brasil. I dag er passasjerene fra Latin Amerika nødt til å skifte fly i europeiske destinasjoner. LATAM ble grunnlagt i 2012 som et paraplyflyselskap med henholdsvis LAN Airlines og TAM Airlines tilhørende henholdsvis Chile og Brasil. Siden etableringen har selskapet opprettet datterselskaper i Colombia, Peru, Ecuador, Paraguay og Argentina. Utvalget av flyselskapets fly inkluderer en Boeing 787 og 767, og Airbus A350 og korte og mellomstore fly.  

Latin-Amerika største flyselskap, LATAM Airlines, kunngjorde i forrige uke at det vil begynne å drive direkteflyvninger mellom Israel og Sør-Amerika i 2018, skriver Ynet News. Ifølge det Chile-baserte flyselskapet vil tre ukentlige flyvninger bli operert fra Santiago underveis til Israel, med stopp i Sao Paulo, Brasil. Det israelske turistdepartementet bekreftet at det pågår samtaler med flyselskapet om de nye kommersielle flyvingene.

Ingen direktefly eksisterer for tiden mellom Israel og Sør-Amerika etter at israelske EL AL Airlines avsluttet sine flyreiser til Brasil. I dag er passasjerene fra Latin Amerika nødt til å skifte fly i europeiske destinasjoner.

LATAM ble grunnlagt i 2012 som et paraplyflyselskap med henholdsvis LAN Airlines og TAM Airlines tilhørende henholdsvis Chile og Brasil. Siden etableringen har selskapet opprettet datterselskaper i Colombia, Peru, Ecuador, Paraguay og Argentina. Utvalget av flyselskapets fly inkluderer en Boeing 787 og 767, og Airbus A350 og korte og mellomstore fly.