Atletico Madrid, Spanias tredje sterkeste fotballklubb etter Barcelona og Real Madrid, har annonsert at Quantum Pacific Group, et industrikonglomerat ledet av den israelske milliardæren Idan Ofer, erverver en 15% eierandel på 50 millioner euro (59 millioner dollar). Atletico sier at pengene vil bli investert gjennom en ny emisjon og vil gå direkte inn i klubben for utvikling, skriver Israel Hayom. "Quantum Pacific Groups inngang i aksjekapitalen vil tillate klubben å styrke sin egenkapital på en betydelig måte," sa Atletico i en uttalelse torsdag. "Det vil også bidra til utvidelsen av Atletico de Madrid-merkevaren." Atletico har stadig økt styrken på og utenfor feltet. Laget har blitt en flerårig utfordrer i Spania og i Europa, og har tiltrukket lukrative sponsoravtaler og økt sin inntjening fra fjernsynsrettighetene betydelig, skriver den israelske avisen.

Atletico Madrid, Spanias tredje sterkeste fotballklubb etter Barcelona og Real Madrid, har annonsert at Quantum Pacific Group, et industrikonglomerat ledet av den israelske milliardæren Idan Ofer, erverver en 15% eierandel på 50 millioner euro (59 millioner dollar). Atletico sier at pengene vil bli investert gjennom en ny emisjon og vil gå direkte inn i klubben for utvikling, skriver Israel Hayom.

“Quantum Pacific Groups inngang i aksjekapitalen vil tillate klubben å styrke sin egenkapital på en betydelig måte,” sa Atletico i en uttalelse torsdag. “Det vil også bidra til utvidelsen av Atletico de Madrid-merkevaren.”

Atletico har stadig økt styrken på og utenfor feltet. Laget har blitt en flerårig utfordrer i Spania og i Europa, og har tiltrukket lukrative sponsoravtaler og økt sin inntjening fra fjernsynsrettighetene betydelig, skriver den israelske avisen.