En ledende indisk handelshøyskole har åpnet et Israel-senter i et forsøk på å intensivere faglig, økonomisk samarbeid, skriver The Algemeiner. ‘Senteret tar sikte på å fungere som et fokuspunkt for faglig samarbeid mellom de to nasjonene, skriver avisen. Det indiske institutt for ledelse (IIM) Bangalore innviet senteret forrige uke, med Israels ambassadør til India til stede. "Israel-senteret ved IIM Bangalore vil føre til oppgradering av akademisk samarbeid mellom India og Israel, og vil gjøre landene våre og økonomiene våre sterkere," sa ambassadør Daniel Carmon. "Dette er en fusjon av våre økosystemer." Raghuram - direktør for IIM Bangalore - sier senteret "vil gi den perfekte plattformen for de to landene for forståelse av teknologiinnovasjon, forretningsstrategi og historie, regjeringens politikk og kultur, som igjen vil føre til mange flere samarbeid innen akademi og forskning.» Han så en sammenheng mellom Indias velkjente entreprenørånd og Israels levende teknologibaserte innovasjons- og entreprenørskapsøkosystem.

En ledende indisk handelshøyskole har åpnet et Israel-senter i et forsøk på å intensivere faglig, økonomisk samarbeid, skriver The Algemeiner. ‘Senteret tar sikte på å fungere som et fokuspunkt for faglig samarbeid mellom de to nasjonene, skriver avisen. Det indiske institutt for ledelse (IIM) Bangalore innviet senteret forrige uke, med Israels ambassadør til India til stede.

“Israel-senteret ved IIM Bangalore vil føre til oppgradering av akademisk samarbeid mellom India og Israel, og vil gjøre landene våre og økonomiene våre sterkere,” sa ambassadør Daniel Carmon. “Dette er en fusjon av våre økosystemer.”

Raghuram – direktør for IIM Bangalore – sier senteret “vil gi den perfekte plattformen for de to landene for forståelse av teknologiinnovasjon, forretningsstrategi og historie, regjeringens politikk og kultur, som igjen vil føre til mange flere samarbeid innen akademi og forskning.» Han så en sammenheng mellom Indias velkjente entreprenørånd og Israels levende teknologibaserte innovasjons- og entreprenørskapsøkosystem.