Igjen nærmer det seg julemøte i Norsk Israelsk Handelskammer. I år finner det sted 28.november kl. 18.00, og vil inneholde både foredrag, kulturelt innslag og mat og drikke. Kristin Danielsen vil fortelle om forskningsrådets tur til Israel. Anders Melhus, som representerer handelsavdelingen ved den israelske ambassaden, vil snakke om «Innovasjonens økosystem i Israel», og Per Sævik om Havila Shipping. Det kulturelle innslaget står Mery Jacubowicz for. Hun vil synge israelske sanger. Handelskammerets leder Willy David Ekre lover at det vil bli tid til spørsmål og diskusjon etter foredragene. Det er nødvendig med påmelding av hensyn til bestilling av mat og av sikkerhetsgrunner. til post@nihk.org helst innen 24.november. Egenandel for medlemmer er på 250 kroner som kan betales til 250,- betales til kontonummer 7032.06.10948 eller Vipps 20389. Egenandelen for ikke-medlemmer er på 325 kr.  

Igjen nærmer det seg julemøte i Norsk Israelsk Handelskammer. I år finner det sted 28.november kl. 18.00, og vil inneholde både foredrag, kulturelt innslag og mat og drikke. Kristin Danielsen vil fortelle om forskningsrådets tur til Israel. Anders Melhus, som representerer handelsavdelingen ved den israelske ambassaden, vil snakke om «Innovasjonens økosystem i Israel», og Per Sævik om Havila Shipping.

Det kulturelle innslaget står Mery Jacubowicz for. Hun vil synge israelske sanger. Handelskammerets leder Willy David Ekre lover at det vil bli tid til spørsmål og diskusjon etter foredragene.

Det er nødvendig med påmelding av hensyn til bestilling av mat og av sikkerhetsgrunner. til post@nihk.org helst innen 24.november. Egenandel for medlemmer er på 250 kroner som kan betales til 250,- betales til kontonummer 7032.06.10948 eller Vipps 20389. Egenandelen for ikke-medlemmer er på 325 kr.