Byggingen av et enormt solkraftverk, som nærmer seg fullføringen i Israels Negev-ørken, har vært en ansettelsesbonus for det nærliggende Bedouin-samfunnet Bir Hadaj. Et lokalt medlem sier på hebraisk, mot slutten av videoen nedenfor, at 50 medlemmer av familien hans jobber med prosjektet. Israel jobber med flere store solenergiprosjekt i Negev. Se videoen her.   Verdens høyeste solenergitårn bygges i Israel. Se denne reportasjen fra 2016.

Byggingen av et enormt solkraftverk, som nærmer seg fullføringen i Israels Negev-ørken, har vært en ansettelsesbonus for det nærliggende Bedouin-samfunnet Bir Hadaj. Et lokalt medlem sier på hebraisk, mot slutten av videoen nedenfor, at 50 medlemmer av familien hans jobber med prosjektet. Israel jobber med flere store solenergiprosjekt i Negev.

Se videoen her.  

Verdens høyeste solenergitårn bygges i Israel. Se denne reportasjen fra 2016.