Hyundai Motor Group har besluttet å investere over 100 millioner dollar i å bygge et forsknings- og utviklingssenter i Israel. Det vil bli ett av fem nye FoU-sentre som den sydkoreanske bilproduksjonsgiganten setter opp over hele verden, skriver Israel Hayom. Nylig møtte Hyundais konserndirektør med ansvar for innovasjon, Dr. Youngcho Chi, økonomi- og industriminister Eli Cohen og oppdaterte ham om selskapets beslutning. Det nye senteret vil fungere som et knutepunkt for selskapets virksomhet i Israel, og vil arbeide for å finne lokal teknologi, investeringer og potensielt samarbeid med israelske oppstartsfirma. Youngcho sier at Hyundai har en stor interesse for israelsk innovasjon på bilområdet, særlig teknologier som er anvendbare for selvkjørende biler. I september undertegnet Hyundai en samarbeidsavtale med Technion Israel Institute of Technology og Korea Advanced Institute of Science and Technology for felles forskning og utvikling. «Denne avgjørelsen fra en av de største bilindustriene i verden og en av de mest innflytelsesrike faktorene i den sørkoreanske økonomien, er et bevis på kvaliteten på israelsk innovasjon,» sier den israelske industriministeren til Israel Hayom.

Hyundai Motor Group har besluttet å investere over 100 millioner dollar i å bygge et forsknings- og utviklingssenter i Israel. Det vil bli ett av fem nye FoU-sentre som den sydkoreanske bilproduksjonsgiganten setter opp over hele verden, skriver Israel Hayom. Nylig møtte Hyundais konserndirektør med ansvar for innovasjon, Dr. Youngcho Chi, økonomi- og industriminister Eli Cohen og oppdaterte ham om selskapets beslutning.

Det nye senteret vil fungere som et knutepunkt for selskapets virksomhet i Israel, og vil arbeide for å finne lokal teknologi, investeringer og potensielt samarbeid med israelske oppstartsfirma. Youngcho sier at Hyundai har en stor interesse for israelsk innovasjon på bilområdet, særlig teknologier som er anvendbare for selvkjørende biler.

I september undertegnet Hyundai en samarbeidsavtale med Technion Israel Institute of Technology og Korea Advanced Institute of Science and Technology for felles forskning og utvikling. «Denne avgjørelsen fra en av de største bilindustriene i verden og en av de mest innflytelsesrike faktorene i den sørkoreanske økonomien, er et bevis på kvaliteten på israelsk innovasjon,» sier den israelske industriministeren til Israel Hayom.