Prosjektfirmaet Orad Ltd.  Har offentliggjort at det har inngått kontrakt for å bygge fire solenergiproduksjonsanlegg i Negev med en samlet kapasitet på 35,5 megawatt og til en verdi av 100 millioner shekel, skriver Globes. Orad planlegger å finansiere arbeidet fra egenkapital og kreditt fra banker. Avtalen sier at i tillegg til å bygge anleggene vil Orads datterselskap Solarpower operere og vedlikeholde dem i 10 år (med utgangspunkter hvert tredje år) for totalt 20 millioner shekel. Solarpower designer, bygger og opprettholder solcelleproduksjonssystemer. Orads aksjekurs responderte på kunngjøringen med et 3,5% hopp, skriver Globes. Under den nåværende kontrakten skal Orad ifølge Globes utføre "anleggsarbeid på områdene, konstruere et solenergifelt, koble punkter til Israel Electric Corporation (IEC) med elektriske kabler, og gi sikkerhetssystemer til feltene i samsvar med regulatorens krav».  Orad sier at selskapet har forpliktet seg til å fullføre arbeidet før utgangen av 2018, at resultatperioden skal fortsette i henhold til milepæler satt av partene. Orad er en leverandør av integreringstjenester, og tilbyr sikkerhet, kontroll og kommunikasjon, og solenergi løsninger, hovedsakelig i Israel, men også utenlands.

Prosjektfirmaet Orad Ltd.  Har offentliggjort at det har inngått kontrakt for å bygge fire solenergiproduksjonsanlegg i Negev med en samlet kapasitet på 35,5 megawatt og til en verdi av 100 millioner shekel, skriver Globes. Orad planlegger å finansiere arbeidet fra egenkapital og kreditt fra banker.

Avtalen sier at i tillegg til å bygge anleggene vil Orads datterselskap Solarpower operere og vedlikeholde dem i 10 år (med utgangspunkter hvert tredje år) for totalt 20 millioner shekel. Solarpower designer, bygger og opprettholder solcelleproduksjonssystemer. Orads aksjekurs responderte på kunngjøringen med et 3,5% hopp, skriver Globes.

Under den nåværende kontrakten skal Orad ifølge Globes utføre “anleggsarbeid på områdene, konstruere et solenergifelt, koble punkter til Israel Electric Corporation (IEC) med elektriske kabler, og gi sikkerhetssystemer til feltene i samsvar med regulatorens krav».

 Orad sier at selskapet har forpliktet seg til å fullføre arbeidet før utgangen av 2018, at resultatperioden skal fortsette i henhold til milepæler satt av partene.

Orad er en leverandør av integreringstjenester, og tilbyr sikkerhet, kontroll og kommunikasjon, og solenergi løsninger, hovedsakelig i Israel, men også utenlands.