Kishorit vingård ble grunnlagt i en nordlig israelsk kibbutz med samme navn i 1994 for å gi yrkesopplæring for elever på en nærliggende skole for tenåringer med utviklingshemming. Elevene driver vinproduksjonsprosessen fra begynnelse til slutt. Navnet "Kishorit" kommer fra ordet "connect" på hebraisk, og understreker forbindelsen de 160 som bor i Kishorit har med landet, med sitt samfunn og med meningsfylt arbeid. "Å jobbe i Kishorit gir meg en god følelse, det gir meg moro, det gir meg tilfredsstillelse, det gir meg glede. Jeg er veldig knyttet til landet. Når folk kommer og kjøper vin fra vingården, får det meg til å føle meg som "wow, jeg deltok i denne prosessen," sier Yaron Biran, som jobber på vingården. Se her:

Kishorit vingård ble grunnlagt i en nordlig israelsk kibbutz med samme navn i 1994 for å gi yrkesopplæring for elever på en nærliggende skole for tenåringer med utviklingshemming. Elevene driver vinproduksjonsprosessen fra begynnelse til slutt.
Navnet “Kishorit” kommer fra ordet “connect” på hebraisk, og understreker forbindelsen de 160 som bor i Kishorit har med landet, med sitt samfunn og med meningsfylt arbeid.

“Å jobbe i Kishorit gir meg en god følelse, det gir meg moro, det gir meg tilfredsstillelse, det gir meg glede. Jeg er veldig knyttet til landet. Når folk kommer og kjøper vin fra vingården, får det meg til å føle meg som “wow, jeg deltok i denne prosessen,” sier Yaron Biran, som jobber på vingården. Se her: