Canadas børs i Toronto og TSX Venture Exchange gjør nå en konsentrert innsats for å trekke israelske selskaper til å liste med dem, skriver Israel Hayom. En delegasjon fra TMX-konsernet, som opererer begge, ankom Israel forrige uke som en del av den årlige forretningskonferansen i Journey 2017, sponset av EY Israel, den israelske grenen av den globale regnskapsgigant Ernst & Young. Ifølge arrangørene deltok ca 2.000 personer fra 100 ledende firmaer i finansbransjen på konferansen, som varte fra 22.oktober til 25.oktober. Robert Peterman, direktør for global forretningsutvikling på Toronto Stock Exchange, fortalte reportere at Israel er "et av de bedre stedene" for å finne innovative bedrifter, og sier at Israel og California har topplisten når det gjelder teknologiske innovasjoner, skriver Israel Hayom. "Israel er et viktig marked for våre utvekslinger, og vi er glade for å lede denne delegasjonen av ledende kanadiske investeringsbanker og kapitalmarkedsrådgivere," sa Peterman. "To viktige fordeler vi ser for notering på enten Toronto Børs eller Venture inkluderer tilgang til nordamerikanske investorer som kan støtte bedrifter i alle stadier av vekst, og et konkurransedyktig landskap av investeringsbanker for å støtte disse vekstselskapene med finansiering og forskningsdekning ." Det er for øyeblikket seks israelske selskaper notert på TSX og TSXV. Peterman bemerket at å skaffe penger via børsen i stedet for fra private investorer har ulike fordeler, mest fremtredende det faktum at det genererer likvid egenkapital som støtter jobbsikkerhet. Han bemerket videre at å ta et selskap offentlig gir det momentum og mediedekning, som igjen kan brukes til rask innsamling av penger.  

Canadas børs i Toronto og TSX Venture Exchange gjør nå en konsentrert innsats for å trekke israelske selskaper til å liste med dem, skriver Israel Hayom. En delegasjon fra TMX-konsernet, som opererer begge, ankom Israel forrige uke som en del av den årlige forretningskonferansen i Journey 2017, sponset av EY Israel, den israelske grenen av den globale regnskapsgigant Ernst & Young.

Ifølge arrangørene deltok ca 2.000 personer fra 100 ledende firmaer i finansbransjen på konferansen, som varte fra 22.oktober til 25.oktober.

Robert Peterman, direktør for global forretningsutvikling på Toronto Stock Exchange, fortalte reportere at Israel er “et av de bedre stedene” for å finne innovative bedrifter, og sier at Israel og California har topplisten når det gjelder teknologiske innovasjoner, skriver Israel Hayom.

“Israel er et viktig marked for våre utvekslinger, og vi er glade for å lede denne delegasjonen av ledende kanadiske investeringsbanker og kapitalmarkedsrådgivere,” sa Peterman. “To viktige fordeler vi ser for notering på enten Toronto Børs eller Venture inkluderer tilgang til nordamerikanske investorer som kan støtte bedrifter i alle stadier av vekst, og et konkurransedyktig landskap av investeringsbanker for å støtte disse vekstselskapene med finansiering og forskningsdekning .” Det er for øyeblikket seks israelske selskaper notert på TSX og TSXV.

Peterman bemerket at å skaffe penger via børsen i stedet for fra private investorer har ulike fordeler, mest fremtredende det faktum at det genererer likvid egenkapital som støtter jobbsikkerhet. Han bemerket videre at å ta et selskap offentlig gir det momentum og mediedekning, som igjen kan brukes til rask innsamling av penger.