Den norske artisten Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo, skal ha sin første konsert i Israel om en drøy måned, nærmere bestemt 2. desember. Den 26 år gamle bergenseren har blitt en verdensstjerne gjennom sin EDM-musikk, altså elektronisk musikk. Han er kjent for store hiter som blant annet «Stole the show», «Firestone» og «It ain´t me», skriver miff.no. Kygo vil ha én konsert i Tel Aviv Convention Center og billettsalget startet 19. oktober. Den norske EMD-musikeren er den artisten som raskest har nådd 1 milliard avspillinger på Spotify, i desember 2015. Han slo gjennom som artist i 2014. 26-åringen har siden spilt på noen av de største festivalene i verden. Han har også opptrådt på Nobels fredspriskonsert og avslutningsseremonien i OL i Rio de Janeiro.

Den norske artisten Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo, skal ha sin første konsert i Israel om en drøy måned, nærmere bestemt 2. desember. Den 26 år gamle bergenseren har blitt en verdensstjerne gjennom sin EDM-musikk, altså elektronisk musikk. Han er kjent for store hiter som blant annet «Stole the show», «Firestone» og «It ain´t me», skriver miff.no.

Kygo vil ha én konsert i Tel Aviv Convention Center og billettsalget startet 19. oktober. Den norske EMD-musikeren er den artisten som raskest har nådd 1 milliard avspillinger på Spotify, i desember 2015. Han slo gjennom som artist i 2014. 26-åringen har siden spilt på noen av de største festivalene i verden. Han har også opptrådt på Nobels fredspriskonsert og avslutningsseremonien i OL i Rio de Janeiro.