En av Israels viktige og innovative forsvarskomponenter er tildelt en prestisjetung amerikansk teknologipris, skriver United With Israel. Det er Israels Davids Sling-rakettforsvarssystemet som forrig uke ble tildelt den prestisjetunge Technology Pioneer Award på 2017 under Multinational Ballistic Missile Defense (BMD) -konferansen i Boston, Massachusetts. The Technology Pioneer Award presenteres hvert år av den multinasjonale BMD-konferansens internasjonale programkomité i anerkjennelse av betydelig teknisk prestasjon innen missilforsvar. Dette er trettende året konferansen arrangeres.Konferansen har de siste årene hatt en økende deltakelse fra Europa, Asia Pacific og Midtøsten. Moshe Patel, som er direktør for Israel Missile Defense Organization mottok prisen på vegne av staten Israel. "Den fantastiske evnen til Davids Sling Defence System er et betydelig gjennombrudd i verden av avlyttingsteknologi," sier han. "De unike egenskapene er forbløffende i hver test som er gjort." "Davids Sling er en viktig del av Israels operative evne til å forsvare landet mot regionale missiltrusler", understreker han. Pini Yungman, konserndirektør og leder av Rafaels Air Superiority Systems Division sier at "å tildele Davids Sling denne prisen er et annet vitnesbyrd om det teknologiske gjennombrudd det representerer, og dens store prestasjonen etter mange års utvikling for å finne kreative, unike løsninger." Davids Sling er et av verdens mest avanserte rakettforsvarssystemer, og sammen med Iron Dome og Arrow Systems gir det et ekstra lag av forsvar til staten Israel. Davids sling, kjent som Magic Wand på hebraisk, regnes som et innovativt system og er ment å kjempe mot nøyaktige kort- og mellomstore missiler. Det er primært ment å forsvare seg mot angrep fra Hizbollah i Libanon, inkludert den iranske laget Zilzal og Fatah 110. Davids Sling-system ble utviklet av Israels Rafael Advanced Defense Systems i samarbeid med den amerikanske baserte Raytheon. I fremtiden vil det også ta opp trusler som ubemannede luftfartøyer (UAV).

En av Israels viktige og innovative forsvarskomponenter er tildelt en prestisjetung amerikansk teknologipris, skriver United With Israel. Det er Israels Davids Sling-rakettforsvarssystemet som forrig uke ble tildelt den prestisjetunge Technology Pioneer Award på 2017 under Multinational Ballistic Missile Defense (BMD) -konferansen i Boston, Massachusetts.

The Technology Pioneer Award presenteres hvert år av den multinasjonale BMD-konferansens internasjonale programkomité i anerkjennelse av betydelig teknisk prestasjon innen missilforsvar. Dette er trettende året konferansen arrangeres.Konferansen har de siste årene hatt en økende deltakelse fra Europa, Asia Pacific og Midtøsten.

Moshe Patel, som er direktør for Israel Missile Defense Organization mottok prisen på vegne av staten Israel. “Den fantastiske evnen til Davids Sling Defence System er et betydelig gjennombrudd i verden av avlyttingsteknologi,” sier han. “De unike egenskapene er forbløffende i hver test som er gjort.” “Davids Sling er en viktig del av Israels operative evne til å forsvare landet mot regionale missiltrusler”, understreker han.

Pini Yungman, konserndirektør og leder av Rafaels Air Superiority Systems Division sier at “å tildele Davids Sling denne prisen er et annet vitnesbyrd om det teknologiske gjennombrudd det representerer, og dens store prestasjonen etter mange års utvikling for å finne kreative, unike løsninger.” Davids Sling er et av verdens mest avanserte rakettforsvarssystemer, og sammen med Iron Dome og Arrow Systems gir det et ekstra lag av forsvar til staten Israel.

Davids sling, kjent som Magic Wand på hebraisk, regnes som et innovativt system og er ment å kjempe mot nøyaktige kort- og mellomstore missiler. Det er primært ment å forsvare seg mot angrep fra Hizbollah i Libanon, inkludert den iranske laget Zilzal og Fatah 110.

Davids Sling-system ble utviklet av Israels Rafael Advanced Defense Systems i samarbeid med den amerikanske baserte Raytheon. I fremtiden vil det også ta opp trusler som ubemannede luftfartøyer (UAV).