Israel Aerospace Industries Ltd. Bedek Aviation Group har inngått avtaler for vedlikehold og tekniske tjenester til det ungarske lavprisflyselskapet Wizz Air. Avtalene dekker et bredt spekter av flyvedlikeholdstjenester som vil bli utført på Israel Aerospace Industries sitt anlegg nær Ben Gurion International Airport, skriver Globes. Bedek Aircraft Division tilbyr en rekke tjenester inkludert vedlikehold av linjer og baserte fly, motorer og landingsutstyr, vedlikehold og salg av komponenter. Bedek tilbyr disse tjenestene til 60% av transportørene som lander på Ben Gurion International Airport. Daglig leder Yosef Melamed mener at den nye avtalen er en mulighet til å utvide selskapets kundebase for vedlikehold og tekniske tjenester. «De fleste av våre kunder betrakter oss som deres andre hjem for vedlikehold. De velger oss konsekvent til å utføre vedlikeholdsarbeid med et større omfang enn de som kreves for korttidsparkering i henhold til luftfartsbestemmelsene. Vi er stolte over å kunne tilby våre tjenester til verdens beste flyselskaper og forsøker å fortsette å utvide vår kundebase," sier han. "Når vi fortsetter å øke vår virksomhet i Israel, er vi glade for å starte vårt samarbeid med Bedek Aviation Group, en utmerket leverandør for vårt vedlikehold og tekniske tjenester i landet. Wizz Air er stolt av å ha en av de yngste og mest effektive flåtene i Europa, og Bedek Aviation Group er en pålitelig og effektiv partner som vil bruke sin kompetanse for å sikre at våre fly tilfredsstiller de høyeste standardene til sikkerhet,» sier Wizz Airs direktør Heiko Holm til Globes.  

Israel Aerospace Industries Ltd. Bedek Aviation Group har inngått avtaler for vedlikehold og tekniske tjenester til det ungarske lavprisflyselskapet Wizz Air. Avtalene dekker et bredt spekter av flyvedlikeholdstjenester som vil bli utført på Israel Aerospace Industries sitt anlegg nær Ben Gurion International Airport, skriver Globes.

Bedek Aircraft Division tilbyr en rekke tjenester inkludert vedlikehold av linjer og baserte fly, motorer og landingsutstyr, vedlikehold og salg av komponenter. Bedek tilbyr disse tjenestene til 60% av transportørene som lander på Ben Gurion International Airport.

Daglig leder Yosef Melamed mener at den nye avtalen er en mulighet til å utvide selskapets kundebase for vedlikehold og tekniske tjenester.

«De fleste av våre kunder betrakter oss som deres andre hjem for vedlikehold. De velger oss konsekvent til å utføre vedlikeholdsarbeid med et større omfang enn de som kreves for korttidsparkering i henhold til luftfartsbestemmelsene. Vi er stolte over å kunne tilby våre tjenester til verdens beste flyselskaper og forsøker å fortsette å utvide vår kundebase,” sier han.

“Når vi fortsetter å øke vår virksomhet i Israel, er vi glade for å starte vårt samarbeid med Bedek Aviation Group, en utmerket leverandør for vårt vedlikehold og tekniske tjenester i landet. Wizz Air er stolt av å ha en av de yngste og mest effektive flåtene i Europa, og Bedek Aviation Group er en pålitelig og effektiv partner som vil bruke sin kompetanse for å sikre at våre fly tilfredsstiller de høyeste standardene til sikkerhet,» sier Wizz Airs direktør Heiko Holm til Globes.