Kina har tildelt den israelske forretningsmannen Amir Gal-Or landets høyeste æresbevisning for utenlandske borgere for hans arbeid med å fremme forholdet mellom Israel og Kina og hans bidrag på innovasjonsområdet, skriver Israel Hayom. Gal-Or ble tildelt National Friendship Award ved en statsseremoni som ble holdt av statsminister Li Keqiang i Beijing nylig. Gal-Or understreket i ifølge Israel Hayom i sin aksepttale behovet for å fremme bilaterale bånd mellom de to landene. Gal-Or er grunnleggeren av Infinity Group, et investeringsselskap kjent for sitt "China Outbound" -initiativ, som støtter kinesiske selskaper som er interessert i å komme inn på internasjonale markeder.

Kina har tildelt den israelske forretningsmannen Amir Gal-Or landets høyeste æresbevisning for utenlandske borgere for hans arbeid med å fremme forholdet mellom Israel og Kina og hans bidrag på innovasjonsområdet, skriver Israel Hayom. Gal-Or ble tildelt National Friendship Award ved en statsseremoni som ble holdt av statsminister Li Keqiang i Beijing nylig.

Gal-Or understreket i ifølge Israel Hayom i sin aksepttale behovet for å fremme bilaterale bånd mellom de to landene. Gal-Or er grunnleggeren av Infinity Group, et investeringsselskap kjent for sitt “China Outbound” -initiativ, som støtter kinesiske selskaper som er interessert i å komme inn på internasjonale markeder.