«Vi kan gjøre Israel til en leder innen miljøteknologi, akkurat som vi lyktes med å gjøre innen høyteknologi, sier Israels av miljøvernminister Ze'ev Elkin til den israelske næringslivsavisen Globes. Sammen med en større delegasjon har han besøkt Kina for å bringe israelske firmaer som spesialiserer seg på grønn teknologi sammen med kinesiske selskaper som ønsker å investere vesentlig i den voksende industrien. Elkin møtte kinesiske tjenestemenn fra industrien som planlegger å investere rundt 520 millioner dollar i grønn teknologi. De diskuterte også muligheten for å etablere et felles israelsk-kinesisk senter for videreføring av ren teknologi. "Dette er en enorm mulighet som vil øke den israelske økonomien betydelig," sier Elkin. Delegasjonsmedlemmene møtte representanter fra 160 lokale selskaper under to forretningsseminarer i Beijing og Nanjing. Innledende avtaler ble utarbeidet mellom israelske og kinesiske firmaer foran seminarene. Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøkte Kina i mars da de to landene signerte en rekke bilaterale avtaler, inkludert en avtale for å styrke miljøsamarbeidet.

«Vi kan gjøre Israel til en leder innen miljøteknologi, akkurat som vi lyktes med å gjøre innen høyteknologi, sier Israels av miljøvernminister Ze’ev Elkin til den israelske næringslivsavisen Globes. Sammen med en større delegasjon har han besøkt Kina for å bringe israelske firmaer som spesialiserer seg på grønn teknologi sammen med kinesiske selskaper som ønsker å investere vesentlig i den voksende industrien.

Elkin møtte kinesiske tjenestemenn fra industrien som planlegger å investere rundt 520 millioner dollar i grønn teknologi. De diskuterte også muligheten for å etablere et felles israelsk-kinesisk senter for videreføring av ren teknologi.

“Dette er en enorm mulighet som vil øke den israelske økonomien betydelig,” sier Elkin.
Delegasjonsmedlemmene møtte representanter fra 160 lokale selskaper under to forretningsseminarer i Beijing og Nanjing. Innledende avtaler ble utarbeidet mellom israelske og kinesiske firmaer foran seminarene.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøkte Kina i mars da de to landene signerte en rekke bilaterale avtaler, inkludert en avtale for å styrke miljøsamarbeidet.