Det israelske planleggings- og prosjekttjeneste-selskapet Tahal Group International BV har vunnet to prosjekter for planlegging og konstruksjon av vannsystemer i Nirsa i den indiske staten Jharkhand. Prosjektene har en total verdi på 76 millioner dollar, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Prosjektene gjelder oppmåling, planlegging og byggearbeid på et vannbehandlings- og forsyningssystem for 127.000 husholdninger. Prosjektene er i to etapper. Planlegging og bygging vil ta tre år, og drift og vedlikehold vil ta ytterligere fem år. Prisen for det første prosjektet er 27 millioner dollar, hvorav 7 millioner dollar er for andre etappen. Det andre prosjektet er priset til 49 millioner dollar inkludert 4 millioner dollar for andre etappe. Tahal har inngått prosjekter i India på totalt 170 millioner dollar de siste to årene. Dette er det femte prosjektet som selskapet har vunnet i India, og den tredje av denne typen i Jharkhand. Mesteparten av Tahals virksomhet fokuserer på utvikling, planlegging, implementering og drift av vanninfrastruktur, landbruksutvikling, gass og miljøprosjekter i over 20 land. Selskapet signerte nylig store avtaler i langsiktige prosjekter i Afrika: utvikling og bygging av tre landbruksutviklingsprosjekter i Angola for en samlet total på 290 millioner dollar (over 1 milliard NIS) og en avtale om planlegging og bygging av et landbruks- og vannprosjekt i Zambia, beregnet til 640 millioner shekel (176 millioner dollar). Inntektene fra disse avtalene vil bli delt like av Tahal og ZRB, sin partner i Afrika.

Det israelske planleggings- og prosjekttjeneste-selskapet Tahal Group International BV har vunnet to prosjekter for planlegging og konstruksjon av vannsystemer i Nirsa i den indiske staten Jharkhand. Prosjektene har en total verdi på 76 millioner dollar, skriver den israelske næringslivsavisen Globes.

Prosjektene gjelder oppmåling, planlegging og byggearbeid på et vannbehandlings- og forsyningssystem for 127.000 husholdninger. Prosjektene er i to etapper. Planlegging og bygging vil ta tre år, og drift og vedlikehold vil ta ytterligere fem år. Prisen for det første prosjektet er 27 millioner dollar, hvorav 7 millioner dollar er for andre etappen. Det andre prosjektet er priset til 49 millioner dollar inkludert 4 millioner dollar for andre etappe.

Tahal har inngått prosjekter i India på totalt 170 millioner dollar de siste to årene. Dette er det femte prosjektet som selskapet har vunnet i India, og den tredje av denne typen i Jharkhand. Mesteparten av Tahals virksomhet fokuserer på utvikling, planlegging, implementering og drift av vanninfrastruktur, landbruksutvikling, gass og miljøprosjekter i over 20 land.

Selskapet signerte nylig store avtaler i langsiktige prosjekter i Afrika: utvikling og bygging av tre landbruksutviklingsprosjekter i Angola for en samlet total på 290 millioner dollar (over 1 milliard NIS) og en avtale om planlegging og bygging av et landbruks- og vannprosjekt i Zambia, beregnet til 640 millioner shekel (176 millioner dollar). Inntektene fra disse avtalene vil bli delt like av Tahal og ZRB, sin partner i Afrika.