Statsminister Benjamin Netanyahu har besluttet å innføre en tradisjon for å tildele æresbevisninger til fortjeneste til Mossads etterretnings - og spesielle operasjonsteam. For første gang vil slike æresbevisninger ikke bli tildelt av presidenten, men heller av statsministeren, med Mossad-direktør Yossi Cohen til stede. Årets anbefalinger vil bli tildelt til seks Mossad-lag for operasjoner gjennomført det siste året, alt i hemmelighet og over hele verden, skriver Israel Hayom. I løpet av hans år på kontoret har Netanyahu økt Mossads budsjett, slik at etterretningsorganisasjonen kan utvide sin virksomhet og bruk av banebrytende teknologi. Mossad har rykte for å være en av verdens dyktigste etterretningsorganisasjoner. De vet det meste. Da Jan Simonsen, medlem av Handelskammeret, i 2005 traff den daværende Mossad-lederen Meir Dagan på Golanhøyden, pekte han mot Syria og sa: "Vi vet hva Assad spiser til frokost". Her er en film om Mossad  

Statsminister Benjamin Netanyahu har besluttet å innføre en tradisjon for å tildele æresbevisninger til fortjeneste til Mossads etterretnings – og spesielle operasjonsteam.
For første gang vil slike æresbevisninger ikke bli tildelt av presidenten, men heller av statsministeren, med Mossad-direktør Yossi Cohen til stede. Årets anbefalinger vil bli tildelt til seks Mossad-lag for operasjoner gjennomført det siste året, alt i hemmelighet og over hele verden, skriver Israel Hayom.

I løpet av hans år på kontoret har Netanyahu økt Mossads budsjett, slik at etterretningsorganisasjonen kan utvide sin virksomhet og bruk av banebrytende teknologi. Mossad har rykte for å være en av verdens dyktigste etterretningsorganisasjoner. De vet det meste. Da Jan Simonsen, medlem av Handelskammeret, i 2005 traff den daværende Mossad-lederen Meir Dagan på Golanhøyden, pekte han mot Syria og sa: “Vi vet hva Assad spiser til frokost”.

Her er en film om Mossad