Nok en gang har den internasjonale «boikott Israel-bevegelsen» feilet. Det berømte britiske popbandet Take That – kjent som populært «boyband» på nittitallet, vil opptre i Tel Avivs Menora Mivtachim Arena den 27. november. Deres Israels opptreden vil være det andre stoppet på deres verdensrundtur, som er ment å fremme bandet ferskeste plate, Wonderland, som kom ut i mars i fjor. Take That består for tiden av Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen. Bandet ble grunnlagt i Manchester i 1990, og det opprinnelige bandet inkluderte også Jason Orange og, nærmere bestemt, Robbie Williams, som gikk videre til en vellykket solokarriere. Bandet brøt opp i 1996 etter sistnevnte utgang, skriver Ynet News. Under sin seksårige eksistens ble bandet ansett som en av Storbritannias mest suksessfulle og populære gruppe. Deres gjennombruddsslag kom med 1992s "It takes only one minute». Deres tredje album, med tittelen Nobody Else, ble utgitt i 1995 og inkluderte en av bandets og tiårets største hits: "Back for good." Tidligere i år har størrelser som Britney Spears, Gun N 'Roses og Radiohead som alle har utført i landet tidligere i 2017. Et annet nittitallsboyband, Backstreet Boys, besøkte Israel i 2015.

Nok en gang har den internasjonale «boikott Israel-bevegelsen» feilet. Det berømte britiske popbandet Take That – kjent som populært «boyband» på nittitallet, vil opptre i Tel Avivs Menora Mivtachim Arena den 27. november. Deres Israels opptreden vil være det andre stoppet på deres verdensrundtur, som er ment å fremme bandet ferskeste plate, Wonderland, som kom ut i mars i fjor.

Take That består for tiden av Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen. Bandet ble grunnlagt i Manchester i 1990, og det opprinnelige bandet inkluderte også Jason Orange og, nærmere bestemt, Robbie Williams, som gikk videre til en vellykket solokarriere. Bandet brøt opp i 1996 etter sistnevnte utgang, skriver Ynet News.

Under sin seksårige eksistens ble bandet ansett som en av Storbritannias mest suksessfulle og populære gruppe. Deres gjennombruddsslag kom med 1992s “It takes only one minute». Deres tredje album, med tittelen Nobody Else, ble utgitt i 1995 og inkluderte en av bandets og tiårets største hits: “Back for good.”

Tidligere i år har størrelser som Britney Spears, Gun N ‘Roses og Radiohead som alle har utført i landet tidligere i 2017. Et annet nittitallsboyband, Backstreet Boys, besøkte Israel i 2015.