Toronto Palestine Film Festival (TPFF) har trosset den anti-israelske boikottbevegelsen, melder United With Israel. Under den palestinske filmfestivalen, som fant sted 20-24.september, ble det vist hele fem israelske filmer. Blant de israelske filmene som ble vist på festivalen var filmen «In Between», en historie om tre svært forskjellige israelske arabiske kvinner som bor sammen i Tel Aviv. Filmen fikk økonomisk støtte fra Israels filmfond, som ble opprettet av Israels kultur- og idrettsdepartement. Filmen har ført til debatt blant israelske arabere for dens skildring av vold og misogyni blant de mer religiøst konservative elementene i det israel-palestinske samfunnet. Den anti-israelske boikottbevegelsen krever et teppe av kulturell boikott av alle "prosjekter som involverer Israel", spesielt de som støttes av regjeringen og andre offisielle byråer. "Denne utviklingen viser den totale feilen i boikottkampanjen i Canada," sier Michael Mostyn, administrerende direktør i B'nai Brith Canada, til United for Israel. "Ved å vise israelsk kino har TPFF støttet den israelske økonomien og kunsten, til tross for voldsom motstand fra noen palestinske-kanadiske personer».

Toronto Palestine Film Festival (TPFF) har trosset den anti-israelske boikottbevegelsen, melder United With Israel. Under den palestinske filmfestivalen, som fant sted 20-24.september, ble det vist hele fem israelske filmer.

Blant de israelske filmene som ble vist på festivalen var filmen «In Between», en historie om tre svært forskjellige israelske arabiske kvinner som bor sammen i Tel Aviv. Filmen fikk økonomisk støtte fra Israels filmfond, som ble opprettet av Israels kultur- og idrettsdepartement. Filmen har ført til debatt blant israelske arabere for dens skildring av vold og misogyni blant de mer religiøst konservative elementene i det israel-palestinske samfunnet.

Den anti-israelske boikottbevegelsen krever et teppe av kulturell boikott av alle “prosjekter som involverer Israel”, spesielt de som støttes av regjeringen og andre offisielle byråer.

“Denne utviklingen viser den totale feilen i boikottkampanjen i Canada,” sier Michael Mostyn, administrerende direktør i B’nai Brith Canada, til United for Israel. “Ved å vise israelsk kino har TPFF støttet den israelske økonomien og kunsten, til tross for voldsom motstand fra noen palestinske-kanadiske personer».